
به گزارش "ورزش سه"، بحث ایجاد تغییرات مدیریتی در باشگاه فولاد خوزستان از مدت ها قبل مطرح بوده و حتی این مسئله بعد از بازی اخیر قرمزپوشان مقابل پیکان مورد پرسش از محمد محمدی مدیرعامل باشگاه نیز قرار گرفت.
مدیرعامل فولاد درباره شایعات مربوط به برکناری از سمتش گفته بود: «از روز اولی که به فولاد آمدم، به چنین حرفها و شایعاتی عادت دارم. تا زمانی که در فولاد هستم، با عزت و تمرکز کامل کار خواهم کرد و مشکلی برای ادامه فعالیت ندارم. امیدوارم دوستانی که متأسفانه در استان جلساتی علیه ما برگزار میکنند و به دنبال ایجاد حاشیه هستند، کمی سرشان به سنگ بخورد. همه ما باید برای شادی هواداران تلاش کنیم.»
با این حال از شرکت فولاد خوزستان خبر می رسد که صبح روز سهشنبه نشستی مهم با حضور اعضای هیئت مدیره باشگاه فولاد برگزار خواهد شد. نشستی که خروجی آن به احتمال فراوان معرفی مدیرعامل جدید باشگاه فولاد خواهد بود.
اگرچه برخی منابع از احتمال بازگشت حمیدرضا گرشاسبی به صندلی مدیریت باشگاه فولاد خوزستان خبر میدهند اما باید منتظر اعلام رسمی مدیران باشگاه جنوبی بمانیم.
باید دید در جلسه مهم صبح فردا در شرکت فولاد خوزستان چه اتفاقاتی حول مدیریت باشگاه محبوب جنوب رخ می دهد و چه سرنوشتی برای صندلی مدیرعاملی این باشگاه رقم می خورد.