کد: 217438320 آبان 1404 ساعت 12:3011.3K بازدید

اخراج ملی‌پوش ترکیه پس از افشاگری

بازیکن ملی‌پوش تیم قهرمان لیگ ترکیه اعتراف به شرط‌بندی کرد و بلافاصله از تیم ملی کشورش کنار گذاشته شد.
اخراج ملی‌پوش ترکیه پس از افشاگری

به گزارش "ورزش سه"، ارن المالی، بازیکن گالاتاسرای، یکی از ۱۰۲۴ بازیکنی بود که توسط فدراسیون فوتبال ترکیه به دلیل ادعای دخالت در شرط‌بندی‌های ورزشی محروم شد. دیروز ارن المالی یکی از ۲۷ فوتبالیست سطح اول فوتبال ترکیه بود که توسط فدراسیون فوتبال این کشور به دلیل ادعای دخالت در شرط‌بندی‌های ورزشی محروم شد. او احتمالاً سرشناس‌ترین نام در این فهرست است: بازیکن تیم قهرمان گالاتاسرای و یکی از ملی‌پوشان ترکیه.

پس از این افشاگری، این مدافع چپ ۲۵ ساله از فهرست تیم ملی بزرگسالان ترکیه برای اردوی ماه نوامبر حذف شد و در این میان، او نیز سکوت خود را درباره این جنجال شکست.

2258295

المالی پیامی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد و اعتراف نمود که یک بار شرط‌بندی کرده است. او در یک استوری اینستاگرامی نوشت: «امروز در اخباری که منتشر شد، دیدم که نام من در یک تحقیق انضباطی به رهبری فدراسیون فوتبال ترکیه ذکر شده است. اول از همه، مایلم شفاف‌سازی کنم که دلیل درج نام من در این فرآیند، یک شرط‌بندی است که حدود پنج سال پیش و خارج از تیم من انجام شده است. از آن زمان، من هیچ شرط‌بندی دیگری انجام نداده‌ام و هیچ ارتباطی با این موضوع نداشته‌ام.» او در آن زمان ۲۰ سال داشته و برای کاسیم پاشا بازی می‌کرده است.

او در ادامه افزود: «فوتبال برای من فقط یک حرفه نیست، بلکه عشقی است که در کانون زندگی من قرار دارد. من همیشه این شور و اشتیاق را با صداقت، عرق ریختن و مبارزه در زمین زندگی کرده‌ام. با همین ارزش‌ها به جایی که امروز هستم رسیده‌ام. در طول دوران حرفه‌ایم، هرگز رفتاری مغایر با اصول اخلاقی فوتبال، روحیه ورزشی یا ارزش‌های باشگاه خود نداشته‌ام. من همیشه شفاف بوده‌ام تا کمترین شرمساری را در برابر خودم، خانواده‌ام، باشگاه و هوادارانمان احساس نکنم و همین موضع را حفظ خواهم کرد. با احترام فراوان، ارن.»

این مدافع کناری در این فصل ۱۵ بازی انجام داده است که چهار مورد در لیگ قهرمانان اروپا، یازده بازی در لیگ و ۳ گل نیز به ثمر رسانده است. علاوه بر المالی، ۱۰۲۳ بازیکن دیگر در تمام سطوح فوتبال ترکیه به حالت تعلیق درآمده‌اند، در حالی که مجازات تعلیق می‌تواند از ۳ ماه تا ۱ سال باشد. همچنین هشت نفر در این فرآیند دستگیر شده‌اند، از جمله رئیس باشگاه ایوب‌اسپور.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار