کد: 217485322 آبان 1404 ساعت 16:349.4K بازدید

مگر می‌شود یک نفر پیج بزند و 4 تیم را در دست بگیرد؟

واکنش تند رجب‌زاده به اتهام آب ریختن در دروازه!

سرمربی پارس جنوبی جم نسبت به اتهامی که در فضای مجازی به او درباره جادوگری زده شده، واکنش تندی نشان داد.
واکنش تند رجب‌زاده به اتهام آب ریختن در دروازه!

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته فیلمی از تدارکات تیم فوتبال پارس جنوبی منتشر شده در جریان بازی گذشته مقابل نفت آبادان به سمت دروازه می‌رود و ضمن جمع کردن بطری های خالی آب معدنی مایع ته بطری‌ها را نیز روی زمین می‌ریزد و همین موضوع حاشیه های زیادی ایجاد کرده است.

در پی اتهام های زده شده به مهدی رجب زاده و باشگاه پارس جنوبی درباره جادوگری و مسائل اینچنینی، سرمربی جمی‌ها امروز روی خط برنامه فوتبال یک شبکه ورزش رفت و در این باره صحبت کرد.

رجب‌زاده گفت: «متاسفانه استعمار در فوتبال به وجود آمده است. تدارکات ما به سمت دروازه می‌رود و آب معدنی‌ها و مکمل‌هایی که روی زمین افتاده را جمع می‌کند، اما متاسفانه چون یک بازی را با حاشیه و مسائل داوری برده‌اند، اتفاقاتی را رقم می‌زنند که ذهن‌ها به سمت و سوی دیگری برود.»

او ادامه داد: «بحث من این است؛ چرا کسانی که سالم کار می‌کنند، مورد اتهام هستند اما کسانی که خلاف کرده‌اند و مسائل پشت پرده و زد و بند دارند را کسی با آنها کار ندارد؟ همین‌ها در رسانه‌ها و فضای مجازی مورد تایید هستند و از آنها حمایت می‌شود! این دیگر خیلی تابلو است. از یکی از این افراد شکایت کردم و در آینده وقتی او را محکوم کردم، به شما اطلاع می‌دهم.»

سرمربی پارس جنوبی جم همچنین گفت: «ما می‌گوییم در دنیا استعمارگری می‌کنند و خون دنیا را در شیشه می‌کنند. مردم این مملکت در جنگ 12 روزه پشت نظام و کشورشان ایستادند و همه کمک کردند تا از آن بحران سربلند بیرون بیایم.»

رجب‌زاده با اشاره به فعالیت های عجیب برخی صفحات مجازی گفت: «من مهدی رجب‌زاده به عنوان یک شهروند مطالبه گری می‌کنم. جلوی این استعمار موجود در فوتبال را چه کسی باید بگیرد؟ چرا باید برخی آدم‌ها چهار تا تیم در دست‌شان باشد و هرکاری دلشان می‌خواهد می‌کنند. با هرکسی می‌خواهند هررفتاری که دوست دارند می‌کنند. یک نفر را می‌زنند، یک نفر را به اوج می‌برند. یک نفر را که حقش نیست ساپورت می‌کنند. همه هم می‌دانند که قصه چیست.»

او افزود: «فردا من را به کمیته اخلاق می‌برند. من را به دادگاه می‌برند و پای چوبه دار می‌برند و شاید هم دارم بزنند! از این که دیگر بالاتر نیست! ولی من حقیقت را می‌گویم. اقایان مسئول، فوتبال ما به سمت استعمارگری می‌رود. یک چیزهایی از دست همه دررفته و واضح است. کسانی که سلامت کار می‌کنند را همیشه می‌زنند!»

سرمربی پارس جنوبی در پایان گفت: «من سوالی دارم؛ چرا فدراسیون فوتبال ما هیچ نظارتی روی فضای مجازی نمی‌کند؟ یک اتاق در فدراسیون برای این مسئله نیست. مگر می‌شود یک نفر یک صفحه بزند و از هرچه در فوتبال هست، بگوید و هرکسی را دوست دارد خراب کند و کسی هم چیزی نگوید؟ یک نفر نیست که سوال کند چرا فلان بنده خدا را متهم می‌کنی و حرف بیخود برای بیساری در می آوری؟ چرا پاپوش درست می‌کنید؟ مگر می‌شود فدراسیون اصلا روی این مسائل نظارت نکند؟»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار