
به گزارش "ورزش سه"، کلودیو اچهوِری در پنجره نقل و انتقالات تابستانی گذشته به صورت قرضی از سیتی به بایرلورکوزن رفت تا پاسخی به جدایی ستاره این تیم، فلوریان ویرتز، به لیورپول باشد. منچسترسیتی به پتانسیل بالایی که این بازیکن آرژانتینی در ریورپلاته نشان داده بود، اعتماد زیادی داشت و به همین دلیل انتظار میرفت که او در بایرلورکوزن که در دوره تغییر قرار داشت، در ترکیب اصلی تثبیت شود.
اما، واقعیت متفاوت بوده و بازیکن آرژانتینی در این بخش از فصل حتی نتوانسته به طور منظم بازی کند. تا به امروز، "دیابلیتو" (لقب او) تنها در ۸ بازی حضور داشته که ۳ بازی آن به عنوان بازیکن اصلی بوده و تاکنون هیچ بازی کاملی انجام نداده است (او تنها ۲۴۰ دقیقه بازی کرده است).

طیق گزارش "بیلد"، این وضعیت باعث عصبانیت خود بازیکن، مدیران هر دو باشگاه و شخص پپ گواردیولا شده است. این بازیکن آرژانتینی از منچسترسیتی درخواست کرده است که به باشگاهی که در آن رشد کرده، یعنی ریورپلاته، بازگردد، اما طبق ادعای تیک اسپورتس، تیم انگلیسی این حرکت را به صلاح نمیداند، زیرا معتقد است که ممکن است روند پیشرفت او را متوقف کند. کلودیو زمستان به سیتی بر میگردد مگر اینکه شرایط برایش در لورکوزن متفاوت شود.