کد: 217548825 آبان 1404 ساعت 18:5114.1K بازدید

مصدومیت اوبلاک

یک خبر دردناک به سیمئونه رسید

ماتیاژ کِک، سرمربی تیم ملی اسلوونی، مشکلات جسمی یان اوبلاک، دروازه‌بان اتلتیکو، را تأیید کرد. او برای انجام آزمایش‌ها به مادرید بازمی‌گردد.
یک خبر دردناک به سیمئونه رسید

به گزارش "ورزش سه"، وضعیت یان اوبلاک نگران‌کننده شده است. سرمربی تیم ملی اسلوونی پس از پایان بازی مقابل کوزوو، اذعان کرد که این بازیکن به دلیل دردهایی در بازی مقابل سوئد حضور نخواهد داشت.

ماتیاژ کِک، سرمربی تیم ملی، پس از پایان اولین بازی از دو مسابقه این وقفه ملی، گفت: «درد وجود داشت، باید آن را پذیرفت. اکنون بدتر شده است. فکر می‌کنم در سوئد دروازه‌بان دیگری درون دروازه خواهد بود. امیدوارم مصدومیت یان جدی نباشد و بتواند در اسرع وقت به بازی برگردد.»

گلر اسلوونیایی در ۱۶ بازی رسمی حضور داشته و به جز جام حذفی (کوپا دل ری)، دروازه‌بان انتخابی برای دفاع از دروازه تیم متروپولیتانو بوده است، همانطور که در دهه اخیر اتفاق افتاده است.

2189008

اوبلاک یکی از رهبران بزرگ اتلتیکو، هم در زمین و هم در رختکن است، جایی که او پس از کوکه، کاپیتان دوم تیم محسوب می‌شود. نقشی که مدت‌هاست آن را ایفا می‌کند، حتی حالا که رقابت در پست دروازه‌بانی بهتر شده است. موسو، دروازه‌بان آرژانتینی، سطح دروازه‌بانی را بالا برده است، اما همچنان نمی‌تواند (جدای از جام حذفی که فصل گذشته در آن بازی کرد) دقایق بازی را از اوبلاک بگیرد. اکنون، وضعیت اوبلاک با حرف‌هایت خود سرمربی تیم ملی‌اش، زنگ خطر را به صدا درآورده است.

به هر حال، یان به پایتخت اسپانیا بازخواهد گشت، جایی که آزمایش‌هایی روی او انجام خواهد شد تا میزان عارضه‌ای که او را از همراهی با تیم ملی‌اش بازمی‌دارد، مشخص شود. اکنون، مهم‌ترین چیز برای برنده فعلی جایزه زامورا (بهترین دروازه‌بان لالیگا) این است که آماده باشد تا در این فصل به تیم سیمئونه کمک کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار