کد: 217595427 آبان 1404 ساعت 22:5014.8K بازدید

ستاره ۱۷ ساله آلمان کم‌کم دارد ترسناک می‌شود!

لنارت کارل، ستاره بایرن مونیخ، در دومین بازی‌اش برای تیم زیر ۲۱ ساله‌های آلمان هم گلزنی کرد.
ستاره ۱۷ ساله آلمان کم‌کم دارد ترسناک می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، لنارت کارل نشان داده که فقط توانایی زدن گل‌های فوق‌العاده را ندارد. این وینگر ۱۷ سالهٔ بایرن مونیخ در دومین حضورش برای تیم ملی زیر ۲۱ ساله‌های آلمان، در پیروزی ۲-۰ مقابل گرجستان بار دیگر گلزنی کرد، این‌ بار کاملاً شبیه یک مهاجم تمام‌عیار.

پس از کرنر تام بیشوف، او در تیر دوم در جای مناسب ایستاده بود و ارسال سعید الملا را با پای راست تبدیل به گل نخست کرد.

مارکوس بابل کارشناس تلویزیونی هم از این گل شگفت‌زده شد. او گفت:«او دارد کم‌کم ترسناک می‌شود. حتی با پای راستش، پای ضعیف‌ترش، چنین گلی می‌زند.»

آلمان همچنان پشت سر یونان باقی ماند

کارل به این ترتیب بدون وقفه به عملکرد عالی‌اش برای تیم ملی ادامه داد. در دقیقه ۶۰، نیکولو تروسولدی با شوتی زمینی از حدود ۲۰ متری گل دوم را زد و آلمان را ۲-۰ پیش انداخت.

آلمان در مسیر مقدماتی یورو همچنان نزدیک به یونان حرکت می‌کند. فاصلهٔ مانشافت با صدرنشین شکست‌ناپذیر گروه تنها سه امتیاز است.

در مجموع ۱۰ بازی برگزار خواهد شد و فقط تیم اول گروه مستقیماً به یورو ۲۰۲۷ در صربستان و آلبانی راه پیدا می‌کند؛ جایی که سهمیه‌های المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس هم توزیع می‌شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار