کد: 217638629 آبان 1404 ساعت 23:118K بازدید

لالیگا همچنان دومین لیگ پرمخاطب دنیا است

مسی و رونالدو آمدند و رفتند ولی لالیگا زنده است!

خاویر تباس، رئیس لالیگا از لیگی که مدیریت می‌کند دفاع کرد و گفت جدایی ابرستاره‌هایی مثل مسی و رونالدو هم نتوانسته لیگ اسپانیا را زمین بزند.
مسی و رونالدو آمدند و رفتند ولی لالیگا زنده است!

به گزارش ورزش سه، خاویر تباس، رئیس لالیگا، بار دیگر با صراحتی که از او انتظار می‌رود درباره آینده فوتبال و تهدید همیشگی دزدی محتوای فوتبالی سخن گفت. او ابتدا تصور کاهش جذابیت لالیگا پس از رفتن مسی و رونالدو را رد کرد و گفت «ستاره‌ها می‌آیند و می‌روند، اما آنچه یک لیگ را نگه می‌دارد ساختار و باشگاه‌هاست».

به گفته او، حتی با خروج آن نام‌های بزرگ، هیچ پخش‌کننده‌ تلویزیونی از لالیگا درخواست تخفیف نکرده و لالیگا بعد از لیگ برتر انگلیس همچنان دومین لیگ پرمخاطب اروپا است.

تباس در بحث رقابت‌پذیری، اشاره کرد که قهرمانی با ۱۰۰ امتیاز نشانه فاصله زیاد تیم‌هاست و باید هدف این باشد که صدرنشین بین ۸۵ تا ۹۰ امتیاز جمع کرده و با همین مقدار امتیاز قهرمان شود. چرا که در این صورت می‌توان گفت که یک لیگ رقابتی است. تباس یادآوری کرد که حتی پریمیرلیگِ به قول فوتبالی‌ها ایده‌آل هم سلطه‌های یک‌جانبه داشته، مثل شش‌گانه منچسترسیتی.

2261612

تباس سپس از پیوند عمیقش با آرژانتین گفت و اینکه اگر پاسپورت دومی داشت، آرژانتینی می‌شد.

بخش دیگری از صحبتهای تباس که برای فوتبال اهمیت بسیار زیادی پردا کرده پدیده‌ای است که او سال‌هاست با آن می‌جنگد: دزدی محتوای فوتبالی. تباس وقتی می‌خواست درباره این مساله صحبت کند لحنش به مراتب تندتر شد و گفت: «دزدی دیجیتال همان دزدی است. مگر ما به ده فرمان اعتقاد نداریم؟ در فرمان هفتم موسی آمده که دزدی نکن! دزدیدن تصاویر فوتبال هم دزدی است و نباید کسی احساس کند که این را می‌شود زیرسبیلی رد کرد». او آرژانتین را کشوری پیشرو در مبارزه با این جرم دانست و در پایان گفت: «اگر دزدی محتوای فوتبالی پایان یابد، فوتبال برای همه ارزان‌تر می‌شود؛ می‌توان با ارائه محتوای تصویری با قیمت کمتر همان درآمد را به‌دست آورد، اما اول باید این مشکل را حل کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار