کد: 217661801 آذر 1404 ساعت 10:0814.5K بازدید

هفت ملی‌پوش برگشتند

پرسپولیس فقط یک بازیکن کم دارد!

با بازگشت ملی‌پوشان به تمرینات، اسکواد پرسپولیس تقریباً تکمیل شده است و این تیم یک هفته زمان دارد تا برای دیدار مقابل شمس‌آذر در هفته یازدهم لیگ برتر آماده شود.
پرسپولیس فقط یک بازیکن کم دارد!

به گزارش ورزش سه، با توجه به اینکه ملی‌پوشان چهارشنبه بعدازظهر به تهران رسیدند در تمرین پنجشنبه هم غایب بودند و واقعاً اگر بازی حذفی با تراکتور در تبریز لغو نمی‌شد به نوعی امکان استفاده از ملی‌پوشان وجود نداشت یا طبیعی بود که آنها در فرم خوبی به آن مسابقه نرسند.
با لغو و تعویق آن مسابقه که البته به مذاق رقیبان پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر خوش نیامد حالا اوسمار یک هفته دیگر فرصت دارد تا این بار با تیمی کامل‌تر آماده مسابقه با شمس‌آذر قزوین شود.

این اولین مسابقه خارج از خانه پرسپولیس تحت هدایت اوسمار خواهد بود و با توجه به شرایط حریف در جدول حتماً بازی سخت و فشرده‌ای می‌شود. با این حال خبر خوب این است که اسکواد سرخ‌ها تقریباً در حال تکمیل شدن است.

محمدحسین صادقی ملی‌پوش تیم امید، 5 ملی‌پوش تیم ملی بزرگسالان و البته اوستون اورونوف بدون مصدومیت از فیفادی برگشتند و در تمرینات حاضر شدند و خوشبختانه دیگر خبری از سرماخوردگی در اردوی تیم نیست. در شرایطی فعلی تنها مارکو باکیچ در تمرینات حضور ندارد و رضا شکاری و اوریه هم در تمرینات گروهی حضور دارند. در شرایطی که هیچ خبر موثقی از زمان بازگشت باکیچ به تمرینات نیست احتمال این وجود دارد که شکاری به بازی جمعه آینده برسد. 
در عین حال شاید هم اوسمار درباره او ریسک نکند کما اینکه حتی بدون این نفرات انتخاب لیست 22 نفره برای آن مسابقه کار دشواری خواهد بود.

با این اوصاف اگر در طول این هفته اتفاق خاصی رخ ندهد و خبری از سرماخوردگی و مصدومیت‌های نابهنگام نباشد پرسپولیس با اسکوادی نسبتاً کامل به مصاف حریفش خواهد رفت ضمن اینکه این احتمال وجود دارد باکیچ هم تا قبل از این مسابقه به تمرینات برگردد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار