کد: 227211816 بهمن 1404 ساعت 21:397.3K بازدید

باخت‌های امسال بر خلاف توقعمان است

قربانی: اسم تراکتور انگیزه فردای بازیکنانم است

سرمربی فجر سپاسی تیمش را آماده مصاف حساس با تراکتور دانست و تاکید کرد که این بازی برای هر دو تیم سخت خواهد بود.
قربانی: اسم تراکتور انگیزه فردای بازیکنانم است

به گزارش "ورزش سه"، فجر سپاسی فردا در ورزشگاه پارس شیراز میزبان تراکتور است. مصافی که دیدار رفت آن با تساوی به پایان رسید و حالا باید دید در برگشت دو تیم چه نتیجه‌ای خواهند گرفت. آن هم وقتی شرایط هر دو مربی و هر دو تیم بهتر از قبل شده است.

در همین خصوص، پیروز قربانی سرمربی فجر سپاسی در نشست خبری پیش از این مسابقه مهم گفت:
«با تیم صدر جدول بازی داریم. تراکتور تیم بسیار قدرتمندی است و هم بازیکنان و هم کادر فنی بسیار خوبی دارد. فاکتوری که خیلی می‌تواند به ما کمک کند انگیزه‌ای است که اسم تیم تراکتور به بازیکنان ما می‌دهد. امیدوارم فردا بتوانند عملکرد خوبی داشته باشند.»

او در خصوص باخت هفته پیش و برنامه مسابقات لیگ توضیح داد:
«فاصله بازی‌ها بسیار کم شد و عملا ما جلسه تمرینی و تاکتیکی آنچنانی نمی‌توانستیم برگزار کنیم منتها گاهی اوقات استراتژی‌هایی در نظر می‌گیری اما روز بازی می‌بینی اتفاقات دیگری می‌افتد و مجبوری به آنها واکنش نشان بدهی. روز بازی با ذوب آهن در نیمه اول چند بازیکن کلیدی ما از نظر بدنی خالی بودند. شاید از نظر ریکاوری خوب عمل نکرده بودیم. تا آمدیم تعویض کنیم دو گل خوردیم وگرنه آن بازی جوری نبود که ما ببازیم. نیمه اول را از دست دادیم، نیمه دوم هم گل زدیم اما دیر بود. امسال برعکس پارسال شده و جلوی برخی تیم‌ها که از نظر فنی از ما ضعیف‌تر بودند باختیم. روی این مسائل باید کار کنیم.»

سرمربی فجر توضحیش را اینطور تکمیل کرد:
«این فشردگی شاید به نفع تیم‌های بالای جدول باشد چون آنها ۲۰ بازیکن هم‌سطح در اختیار دارند. یعنی یک بازیکن نباشد شاید تأثیر زیادی در عملکردشان نداشته باشد ولی باید قبول کنیم که شاید در تیمی مثل فجر ۱۵ـ۱۴ بازیکن بازی کنند و این روی بازیکنان فشار می‌آورد. حسین شهابی را فردا هم نداریم و علتش همین فشاری است که به تیم آمده است.»

قربانی با اعلام رضایت از عملکرد شاگردانش گفت:
«شرایطمان بسیار خوب است و جامعه فوتبال به تیم فجر احترام می‌گذارند. این تیم، تیم آینده است و سال بعد اگر من باشم برای چهار رتبه بالای جدول بجنگد. پروسه سه ساله در هر تیمی می‌تواند جواب دهد هرچند برخی تیم‌های فوتبال ایران به جهت امکانات و منابع مالی می‌توانند این سه سال را به یک سال تبدیل کنند و سرمربی به آنجا برود زمان ندارد و باید همان سال اول قهرمان شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار