کد: 217663801 آذر 1404 ساعت 12:157.8K بازدید

مدیر بایرن پاسخ داد

بازگشت مدافع رئال به بایرن مونیخ؟ فعلا نه!

کریستوف فرویند اعلام کرد که باشگاه بایرن مونیخ فعلا برنامه‌ای بر ای همکاری دوباره با داوید آلابا ندارد.
بازگشت مدافع رئال به بایرن مونیخ؟ فعلا نه!

به گزارش "ورزش سه"، جدایی آلابا از بایرن در سال ۲۰۲۱ پایان‌ دوره‌ای ۱۳ ساله بود که با کسب دو سه‌گانه همراه شد. اما انتقال او به مادرید مسیری بسیار متفاوت از آنچه بسیاری انتظار داشتند را طی کرده است. او که به‌ عنوان مدافعی تراز اول و قهرمان لیگ قهرمانان وارد برنابئو شد و انتظار می‌رفت ستون خط دفاع رئال باشد، با سلسله‌ای از مصدومیت‌های جدی مواجه شد.

پارگی رباط صلیبی در دسامبر ۲۰۲۳ او را بیش از یک سال دور از میادین نگه داشت و پس از آن مشکلات ساق پا و منیسک حضورش را در فصل ۲۵-۲۰۲۴ به تنها ۱۴ بازی محدود کرد. در ۳۳ سالگی، این عقب‌گردها سرعت و ریتم او را کاهش داده و کار را برای تاثیرگذاری مداومش در ترکیب این تیم دشوار کرده است.

با این حال و علیرغم چالش‌ها، آلابا همچنان چهره‌ای کلیدی در اتریش است. او کاپیتان، مشاور و به‌ نوعی مربی‌ـ‌بازیکن در مسیر صعود به جام جهانی بوده است. وقتی از فرویند پرسیده شد آیا بایرن ممکن است به فکر بازگرداندن او باشد، او ضمن تایید جایگاه آلابا پاسخ قاطعی داد: «فعلاً هیچ برنامه‌ای وجود ندارد.»

2223302

فرویند در گفتگو با اسکای اسپورت درباره ارزش آلابا برای فوتبال اتریش و هواداران بایرن اظهار داشت: «هواداران بایرن دیوید و اهمیتش برای تیم را می‌شناسند. خارج از زمین واقعاً فردی خوب است که چه درون زمین و چه بیرون آن کار زیادی برای همبستگی و یکپارچگی انجام می‌دهد. چند ماه اخیر برای او آسان نبوده چون زیاد مصدوم بوده است.

اما همیشه در کنار تیمش بوده است و حتی در مسابقات یورو از روی نیمکت تیم ملی کشورش را حمایت می‌کرد. او در حال حاضر فردی بسیار مهم برای مربی، برای این تیم و برای کاپیتان است. او در حال حاضر یک عامل بسیار مهم به‌ عنوان یک مربی‌ـ‌بازیکن محسوب می‌شود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار