کد: 217687802 آذر 1404 ساعت 13:159.2K بازدید

شکوری: استقلال نباید زمین تختی را بهانه کند!

هادی شکوری می‌گوید استقلال در جام حذفی نباید دنبال بهانه باشد و با حفظ اقتدار همیشگی‌اش باید برای هر شرایطی آماده باشد.
شکوری: استقلال نباید زمین تختی را بهانه کند!

گزارش"ورزش سه" هادی شکوری، پیشکسوت استقلال و مربی سابق این تیم، در گفت‌وگو با خبرنگار ما با انتقاد از نوع نگاه به جام حذفی تأکید کرد که این رقابت‌ها جای آزمون‌ و خطا و بازی‌دادن به نفرات کم‌کار نیست. او گفت استقلال «مسیر میان‌بُر قهرمانی» را نباید با توجیه‌هایی مثل ترکیب، زمین یا شرایط بازی از دست بدهد.

شکوری با اشاره به دیدار سخت مقابل پادیاب خلخال معتقد است استقلال باید در هر شرایطی اقتدارش را حفظ کند وبرنامه مشخصی برای زمین‌های نامناسب و تیم‌های پرانگیزه دسته‌های پایین داشته باشد.

در ادامه مصاحبه کامل شکوری با ورزش سه را می‌خوانید:

پیشکسوت استقلال، در ابتدا درباره شرایط این تیم در جام حذفی و دیدار مقابل پادیاب خلخال گفت: «من با این نگاه که در جام حذفی باید به بازیکنانی که کمتر بازی کرده‌اند فرصت داده شود، موافق نیستم. جام حذفی یک مسیر میان‌بُر برای قهرمانی، کسب سهمیه و رسیدن به جام است. اگر تیم‌ها روی این رقابت تمرکز کنند، خیلی راحت‌تر می‌توانند به اهدافشان برسند.»

او ادامه داد: «استقلال، استقلال است؛ تیمی که همیشه گفته می‌شود بازیکنانش در حد ملی‌ هستند. پس اینکه بگوییم فلان بازیکن را نذاشتیم یا به فلانی بازی دادیم، به نظر من توجیه است. اختلاف سطح بازیکنان استقلال آن‌قدر نیست که بگوییم اگر کوشکی بازی نمی‌کرد و اسلامی بود یا اگر چشمی نبود و رزاق‌نیا بازی کرد، مشکل ایجاد شده. این‌ها بازیکنان کوچک و سطح پایین نیستند و این توجیه‌ها منطقی نیست.»

شکوری با اشاره به ماهیت جام حذفی گفت: «همه می‌دانند جام حذفی جام شگفتی‌هاست. تیم‌هایی که از دسته‌های پایین‌تر می‌آیند، مقابل تیم‌های لیگ برتری انگیزه دوچندانی دارند؛ هم کادر فنی و هم بازیکنان این موضوع را می‌دانند و باید برای هر سناریو آماده باشند. دیدیم که بازی استقلال مقابل پادیاب خلخال گره خورده بود و اگر پادیاب ده‌نفره نمی‌شد، شرایط برای استقلال سخت‌تر هم می‌شد. به بازیکنان پادیاب و مجموعه‌شان تبریک می‌گویم و امیدوارم این بازی انگیزه‌ای برای بازیکنان جوان باشد تا بدانند فاصله لیگ یک و دو تا لیگ برتر آن‌قدرها هم زیاد نیست؛ فقط باید حرفه‌ای‌تر زندگی و تمرین کنند تا به سطح ایده‌آل برسند.»

پیشکسوت استقلال در ادامه اظهار داشت: «من به ترکیب استقلال ایرادی نمی‌گیرم؛ ترکیب بر اساس نظر و تفکر مربی است. اما بحث این است که نباید برای نتیجه نگرفتن دنبال بهانه باشیم. اینکه بگوییم اگر فلان بازیکن نبود این اتفاق افتاد، پذیرفتنی نیست. استقلال باید همیشه اقتدارش را حفظ کند.»

2218597

او درباره شرایط زمین مسابقه نیز گفت: «مسائل مربوط به زمین بد یا امکانات کم، سال‌هاست در فوتبال ایران وجود دارد. در جام حذفی همیشه شرایط زمین و داوری با استانداردهای لیگ برتر فاصله دارد و همه این را می‌دانند، پس نباید بعد از بازی بهانه شود. وقتی می‌دانستید با تیمی جوان و پرانگیزه روبه‌رو هستید و ممکن است در زمین تختی بازی کنید، باید برنامه‌ مناسبی برای همان شرایط می‌داشتید.»

شکوری اضافه کرد: «نباید اقتدار استقلال زیر سؤال برود. ما بهترین بازیکنان و بهترین کادر فنی را جذب کردیم. چند سال است استقلال از لحاظ مالی این‌قدر تأمین بوده؟ هیچ‌وقت. پس وقتی از نظر بازیکن و شرایط باشگاه مشکلی نداریم، نباید دنبال توجیه باشیم. شما می‌دانستید مقابل تیمی از لیگ دو بازی دارید که جوان و دونده است؛ بنابراین باید برای چنین بازی برنامه‌ مخصوص می‌داشتید.»

او با اشاره به تجربه‌های گذشته گفت: «زمانی که خود ما کار می‌کردیم، بازی با آلومینیوم اراک که به هیچ تیمی نمی‌باخت را با پنج گل بردیم. با جباری توانستیم ملوانِ سخت‌جان را شکست بدهیم و حتی در فینال پیروز شدیم. استقلال باید در هر شرایطی متناسب با ویژگی‌های بازی، عملکرد مناسب داشته باشد.»

شکوری بیان کرد: «سال گذشته استقلال در شرایط بحرانی بود، اما توانست قهرمان جام حذفی شود و این ارزشمند است. اینکه وقتی شرایط خوب است بگوییم به‌به بردیم و وقتی نتیجه نمی‌گیریم دنبال دلیل و مقصر بگردیم، درست نیست. اگر امسال هم مثل پارسال بود شرایط چه می‌شد؟ آیا باز هم همین بهانه‌ها مطرح می‌شد؟»

او درباره اعتماد مدیریت به ساپینتو نیز گفت: «این نشان‌دهنده عملکرد خوب مدیریت است. اگر مدیران قبلی هم این‌گونه فرصت می‌دادند، شرایط استقلال بهتر می‌شد. در دوره ما هم وقتی قهرمان جام حذفی شدیم، اگر فرصت بیشتری داده می‌شد، می‌توانستیم نتایج بهتری بگیریم. الان هم آقای تاجرنیا فرصت دادند و نتیجه آن را دیده‌اند. هیچ مربی را نمی‌شود با چند باخت قضاوت کرد؛ مخصوصاً در استقلال و پرسپولیس که فشار هواداری بسیار بالاست. همیشه یک نفر باید خودش را سپر کند و پای انتخابش بایستد.استقلال هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده و اگر در همین بازی جام حذفی شکست می‌خورد، دوباره همان اتفاقات تکراری و فشارها برمی‌گشت.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار