کد: 217711003 آذر 1404 ساعت 14:355.4K بازدید

داور خوش یمن برای تقابل رئال با طارمی!

رئال مادرید خاطره خوبی از مایکل اولیور، داور انتخاب شده برای دیدار این تیم برابر المپیاکوس، دارد.
داور خوش یمن برای تقابل رئال با طارمی!

به گزارش "ورزش سه"، مایکل اولیور قضاوت دیدار رئال مادرید برابر المپیاکوس در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا را که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، برعهده دارد. این دیدار در ورزشگاه کارایسکاکیس در پایتخت یونان برگزار می‌شود.

این چهارمین بار خواهد بود که این داور بریتانیایی مسابقه رئال مادرید را در لیگ قهرمانان اروپا قضاوت می‌کند. اولین بار در مرحله یک‌ چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۱۸-۲۰۱۷ مقابل یوونتوس بود. پس از پیروزی راحت ۰-۳ رئال  در بازی رفت در تورین، یوونتوس تقریباً در برنابئو همه‌ چیز را جبران کرد.

2262856

ایتالیایی‌ها بازی را به تساوی کشاندند اما یک پنالتی که با خطای بن عطیه روی لوکاس واسکز در لحظات پایانی مسابقه اعلام شد، به کریستیانو رونالدو اجازه داد گل صعود رئال مادرید به مرحله نیمه‌ نهایی را در مسیر فتح سیزدهمین قهرمانی اروپایی این تیم به ثمر برساند.

دو مسابقه دیگری که اولیور برای رئال مادرید قضاوت کرد تا این حد حساس و پر تنش پیش نرفت. او در سال ۲۰۲۲ داور فینال سوپرجام اروپا (رئال مادرید - آینتراخت فرانکفورت) بود و همچنین دیدار براگا برابر رئال مادرید در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۴-۲۰۲۳ را قضاوت کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار