کد: 217716203 آذر 1404 ساعت 18:266K بازدید

ایرانی‌ها از ترکیب قهرمان امارات جا ماندند

شباب الاهلی برای دومین بازی پیاپی از بازیکنان ایرانی در ترکیب اولیه خود بهره نمی‌برد.
ایرانی‌ها از ترکیب قهرمان امارات جا ماندند

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته پنجم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، تیم فوتبال شباب الاهلی که سعید عزت‌اللهی، سردار آزمون و مرصاد سیفی در آن عضویت دارند، از ساعت 19:30 امشب در ورزشگاه راشد دبی به مصاف تیم الغرافه قطر خواهد رفت.

سعید عزت‌اللهی که در فینال تورنمنت چهار جانبه العین حضور ثابت در ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان داشت و در دقیقه 10 به علت آسیب دیدگی از ناحیه رباط داخلی آسیب دید و در دیدار اخیر شباب الاهلی در لیگ برتر امارات هم غایب بود، امشب هم در لیست نفرات‌شان برابر الغرافه قطر دیده نمی‌شود و سردار آزمون نیز مثل گذشته به‌خاطر مصدومیت تیمش را همراهی نمی‌کند.

مرصاد سیفی، مدافع چپ‌پای ایرانی شباب الاهلی که در دو دیدار این فصل لیگ نخبگان آسیا مقابل تراکتور و نسف قارشی ازبکستان در ترکیب حضور داشته و در دو مسابقه دیگر روی نیمکت بوده، امشب هم بین نفرات ذخیره در جدال با الغرافه قطر است.

2262919

تیم شباب الاهلی با دو پیروزی، یک مساوی و یک شکست در چهار بازی لیگ نخبگان آسیا توانسته 7 امتیاز کسب کند که در صورت برتری در دیدار خانگی امشب مقابل تیم سه امتیازی الغرافه قطر شانس بالایی برای صعود خواهد داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار