
به گزارش ورزش سه، النصر عربستان در ادامه درخشش آسیایی خود، موفق شد با پیروزی ۰–۴ برابر استقلال دوشنبه در ورزشگاه مرکزی دوشنبه، پنجمین برد پیاپیاش در لیگ قهرمانان آسیا 2 را به ثبت برساند و صعودش را با کسب ۱۵ امتیاز کامل قطعی کند. این نتیجه در حالی رقم خورد که دیدار رفت نیز با برتری ۰–۵ النصر همراه شده بود تا شاگردان ژسوس، برتری خود را به شکلی قاطع بر رقیب تاجیکی تکرار کنند. در مقابل، استقلال دوشنبه با ۶ امتیاز در رده سوم باقی ماند تا شانسش برای صعود بهشدت کاهش یابد.
سرمربی پرتغالی النصر برای این بازی ۶ تغییر در ترکیب اصلی انجام داد و بازیکنانی چون بینتو ماتئوس، سلطان الغنام، محمد سیماکان، مارسلو بروزویچ، آنجلو گابریل و جواو فلیکس را از ابتدا به میدان فرستاد. این در حالی است که کریس رونالدو در ترکیب تیمش غایب بود.

النصر از همان دقایق نخست ریتم بازی را در اختیار گرفت و با اتکا به تکنیک و سرعت عناصر هجومیاش، اجازه نداد میزبان روی انرژی تماشاگرانش حساب باز کند. ژائو فلیکس ابتدا یک شوت خطرناک زد و سپس در دقیقه ۱۰ از روی نقطه پنالتی گل اول را به ثمر رساند. پس از چند موقعیت دیگر، در دقیقه ۴۰ سیماکان با استفاده از ارسال دقیق علی الحسن گل دوم را زد؛ گلی که عملاً نیمه نخست را بهنام النصر بست.

در نیمه دوم، تیم عربستانی با مدیریت هوشمندانه جریان بازی و کاهش ریسک، سرعتش را کم کرد اما همچنان خطرناکتر از حریف بود. تغییرات سرمربی جمله ورود سادیو مانه، اینیگو مارتینس و عبدالله الخیبری—توان تهاجمی تیم را تازه کرد و در شرایطی که استقلال دوشنبه تلاش میکرد فشار بیاورد، این النصر بود که فرصتهای جدیتری خلق میکرد.

در دقیقه ۸۴، همکاری فلیکس و مانه به گل سوم انجامید. دقایقی بعد، یک حرکت ترکیبی زیبا توپ را به آنجلو رساند و پاس او در دقیقه ۹۰+۲ با شوت محکم ایمن یحیی تبدیل به چهارمین گل شد تا جشن گلهای مهمان تکمیل شود.

النصر با این پیروزی نهتنها صعودش را تضمین کرد، بلکه پیام روشنی به رقبا داد: ماشین ژسوس در آسیا همچنان بینقص پیش میرود و هیچچیز فعلاً قادر به متوقفکردنش نیست.