
به گزارش ورزش سه، منچستریونایتد یک چهره کلیدی جدید را به ساختار استعدادیابی خود اضافه کرده؛ فردی که تقریباً در تمام مراحل مسیر حرفهای گراهام پاتر همراه او بوده و نقشی مهم در کشف ستارههایی چون مویزس کایسدو داشته است. کایل مِکالی، ۳۹ ساله، بهعنوان رئیس جدید واحد استعدادیابی یونایتد معرفی شده و وظیفه هدایت شبکه جهانی جذب بازیکن باشگاه را برعهده خواهد داشت.
گزارشها میگویند او مستقیماً به کریستوفر ویول، مدیر جذب بازیکن یونایتد، گزارش خواهد داد و در میان چند گزینه نهایی، انتخاب اصلی باشگاه بوده است؛ در حالی که نام بن چورلی از ساوتهمپتون نیز مطرح بود.
مکالی اولین بار در برایتون مطرح شد؛ جایی که زیر نظر گراهام پاتر و همگام با او، در ساختن یکی از مدلهای مدرن جذب بازیکن نقش داشت. این همکاری از اوسترشوند سوئد آغاز شد؛ جایی که او بهعنوان تحلیلگر ارشد در صعود تاریخی باشگاه از لیگ چهارم تا مرحله حذفی لیگ اروپا مشارکت داشت. او سپس همراه پاتر به سوانزی و بعد به برایتون رفت و در این مسیر چند استعداد مهم را با قیمتهای پایین شناسایی کرد: لئاندرو تروسار، مویسس کایسدو، کائورو میتوما و مارک کوکوریا. سه نفر از آنها بعدها با رقمهای سنگین به باشگاههای بزرگ لیگ برتر منتقل شدند؛ نمونهاش ۱۱۵ میلیون پوند برای کایسدو و ۶۳ میلیون برای کوکوریا که چلسی پرداخت.

او در سال ۲۰۲۲ به همراه پاتر به چلسی رفت و پس از جدایی او هم مدتی زیر نظر مربیانی چون مائوریسیو پوچتینو و انزو مارسکا در غرب لندن ماند. مکالی ژانویه گذشته بار دیگر با پاتر در وستهام همراه شد، اما با برکناری سرمربی، مکالی هم از باشگاه جدا شد. او در پنجره نقلوانتقالاتی تابستانی نقش پررنگی در خرید الحاجی مالک دیوف، ماتیوس فرناندز و کالوم ویلسون داشت.
در سالهای اخیر نام پاتر بارها بهعنوان گزینه احتمالی نیمکت یونایتد مطرح شده بود، اما او نهایتاً در اکتبر هدایت کوتاهمدت تیم ملی سوئد را پذیرفت. گزارشها حاکی است هم چلسی و هم وستهم تلاش داشتند مکالی را حفظ کنند، اما او مرحله بعدی مسیر حرفهایاش را حضور در اولدترافورد انتخاب کرده و یونایتد امیدوار است توانایی او در کشف استعدادهای درخشان با قیمتهی ارزان، ساختار جذب باشگاه را دگرگون کند.