کد: 217795707 آذر 1404 ساعت 16:4512.4K بازدید

هفت-دو: سرگیجه در بارسلونا!

تیم فلیک مقابل پاری سن ژرمن، رئال مادرید و چلسی شکست خورده است. این در حالی است که فصل گذشته بارسا بایرن را در لیگ قهرمانان و رئال مادرید را در برنابئو گلباران کرده بود.
هفت-دو: سرگیجه در بارسلونا!

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونای هانسی فلیک، تیم فصل گذشته نیست. آن تیم کوبنده‌ای که از سد حریفان می‌گذشت، هنوز فاصله زیادی با وضعیت فعلی دارد، اگرچه مربی آلمانی پس از شکست قاطع مقابل چلسی، خواست پیامی خوش‌بینانه ارسال کند. 

او پس از بازی در استمفورد بریج گفت: «قول می‌دهم که بهتر شویم. من نحوه تمرین کردنمان را می‌بینم، کیفیت و شدت را می‌بینم؛ این کاملاً با شش هفته پیش متفاوت است. بازیکنان دارند بازمی‌گردند و سطح تمرینات را بالا می‌برند. حس خوبی دارم.»

واقعیت این است که در سومین بازی سخت فصل، تیم دوباره ناکام ماند. این فصل، بارسا نتوانسته است هیچ یک از تیم‌های بزرگ را شکست دهد. آن‌ها اوایل اکتبر در خانه ۱-۲ به پاری سن ژرمن باختند، اواخر همان ماه در ال کلاسیکو با همین نتیجه شکست خوردند و اکنون، با رسیدن به اواخر نوامبر، در مقابل چلسی ۳ بر ۰ مغلوب شدند؛ البته این شکست در حالی رقم خورد که تیم به دلیل اخراج آرائوخو دقایق زیادی با یک بازیکن کمتر بازی می‌کرد. آنها هفت گل دریافت کرده و تنها دو گل زده‌اند.

2263439

برای مثال، فصل گذشته، بارسا در ماه اکتبر به صورت متوالی مقابل بایرن مونیخ و رئال مادرید بازی کرد. در دیداری که تیم فلیک بسیار مؤثر بود، در تاریخ ۲۳ اکتبر در مونتجوئیک، تیم آلمانی را ۴ بر ۱ گلباران کردند و تنها سه روز بعد، در برنابئو ۴-0 رئال مادرید را شکست دادند.

آمار سه شکست

بارسلونا این فصل مقابل تیم‌های بزرگ به دلیل ضعف‌های خودی شکست خورده و به وضوح پایین‌تر از حریفان خود بوده است. آمار دروغ نمی‌گویند. پاری سن ژرمن در خلق موقعیت‌های واضح (پنج در برابر سه)، در مجموع شوت‌ها (۱۶ در برابر ۱۲) و در شوت در چهارچوب (هفت در برابر سه) برتر بود؛ یک توپ را هم به تیر دروازه زد و در حالی که شزنی مجبور به پنج مهار شد، دروازه‌بان پاری سن ژرمن (شوالیه) هیچ مهار موفقی نداشت.

2252580

در ال کلاسیکو هم وضع به همین منوال بود. رئال مادرید چهار موقعیت واضح داشت در حالی که بارسلونا دو موقعیت داشت؛ در مجموع شوت‌ها ۲۳ به ۱۵ و شوت در چارچوب ۱۰ به ۶ بود. شزنی ۹ مهار انجام داد (و یکی از بهترین‌های زمین بود) در حالی که کورتوا تنها در چهار مورد حیاتی مداخله کرد.

در استمفورد بریج، چلسی هم در شرایط ۱۱ به ۱۱ و هم در شرایط برتری عددی، تیم بهتری بود. تیم مارسکا ۱۵ بار شوت زد در حالی که تیم فلیک تنها پنج بار شوت کرد؛ شش شوت بازیکنان لندنی در چارچوب بود در مقابل تنها دو شوت از بارسلونا. علاوه بر این، سه گل چلسی نیز مردود اعلام شد.

در تمام این بازی‌ها، حریفان از نظر شدت و ریتم، برتری خود را بر بارسلونا تحمیل کردند و نشان دادند که تیم آبی و اناری هنوز به آمادگی بدنی کامل تمام بازیکنانش نرسیده است، که بخشی از آن به دلیل مصدومیت‌های متعدد و همچنین نرسیدن بازیکنان کلیدی به بهترین سطح خود است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار