کد: 217804707 آذر 1404 ساعت 20:365.5K بازدید

بازگشت کاپیتان به نقش‌جهان:

کریمی با هودی و کتانی در تمرین سپاهان! (عکس)

محمد کریمی امروز در نقش جهان در کنار سپاهانی‌ها حضور داشت.
کریمی با هودی و کتانی در تمرین سپاهان! (عکس)

به گزارش ورزش سه، محمد کریمی کاپیتان تیم فوتبال سپاهان که در ابتدای فصل با مصدومیت رباط صلیبی فصل برایش به پایان رسید، بعد از گذشت چندماه از این مصدومیت سخت مراحل درمان را دنبال می‌کند و در تمرین امروز طلایی‌پوشان حضور داشت.

کریمی که با لباس تمرینی شخصی و خارج از فرم رسمی تیم در تمرین حاضر شده بود دقایقی با محرم نویدکیا صحبت کرد و تمرینات انفرادی سبکی را دنبال کرد تا دوباره‌ در حال و هوای تمرینات تیمش قرار بگیرد.

کاپیتان سپاهان در این جلسه تمرینی عملکرد بازیکنان این تیم را هم تماشا کرد و دقایقی هم با آنها صحبت کرد و بازیکنان برای او آرزوی سلامتی و بازگشت سریع به فرم مسابقه را داشتند.

2264475

جای خالی این بازیکن در فصل جدید در هفته‌های طولانی احساس شد و نویدکیا با تغییرات مداوم توانست تاحدودی این جای خالی را پر کند و بازیکنان جانشین در حال حاضر به ثبات خوبی رسیدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار