کد: 219862710 آذر 1404 ساعت 13:5113.1K بازدید

علیرضا منصوریان پنجشنبه در بغداد

علیرضا منصوریان پس از چند سال دوری از مربیگری، هدایت تیم الطلبه عراق را برعهده گرفت و از روز پنج‌شنبه کار خود را در بغداد آغاز می‌کند.
علیرضا منصوریان پنجشنبه در بغداد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر، باشگاه الطلبه به‌صورت رسمی اعلام کرد که علیرضا منصوریان به توافق با این تیم رسیده و هدایت تیم را برعهده خواهد گرفت. منصوریان که سابقه مربیگری در تیم‌هایی همچون نفت تهران، استقلال تهران و ذوب‌آهن اصفهان را در کارنامه دارد، پس از چند سال دوری از فضای مربیگری، حالا تصمیم گرفته دوباره به دنیای مربیگری بازگردد و تجربه خود را در لیگ عراق به کار گیرد.

این مربی با اشاره به امکانات مناسب باشگاه، اعلام کرد که تیم الطلبه پتانسیل انجام کارهای بزرگ در لیگ عراق را دارد و امیدوار است بتواند با برنامه‌ریزی و هدایت مناسب، نتایج درخشانی کسب کند. باشگاه هم اعلام کرده است که منصوریان روز پنج‌شنبه به بغداد سفر خواهد کرد و بلافاصله کار خود را در تمرینات تیم آغاز خواهد کرد.

منصوریان در مصاحبه‌ای با ورزش سه بیان کرد: «به دنبال ساختن تیمی منسجم و رقابتی هستم و امیدوارم با همت بازیکنان و کادر فنی، بتوانیم در لیگ عراق موفق باشیم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
20اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار