کد: 219873611 آذر 1404 ساعت 00:305.9K بازدید

می‌دانستیم بازی آسانی نداریم؛

لوپتگی: از شکست برابر فلسطین درس میگیریم

سرمربی تیم ملی قطر پس از شکست برابر فلسطین در افتتاحیه جام عرب ۲۰۲۵ تأکید کرد از اتفاقات این بازی درس خواهند گرفت.
لوپتگی: از شکست برابر فلسطین درس میگیریم

به گزارش ورزش سه، تیم ملی قطر در اولین مسابقه خود در جام عرب با نتیجه یک بر صفر برابر فلسطین شکست خورد. خولن لوپتگی در نشست خبری پس از این مسابقه گفت: «مسابقه بین دو تیم متعادل بود. ما در نیمه اول، با وجود برتری زیادی که از طریق کنترل و در اختیار داشتن تمام بازی داشتیم، راه‌حل های هجومی پیدا نکردیم. شاید فشردگی خطوط دفاعی فلسطین کار را برای ما دشوارتر کرد.»

سرمربی اسپانیایی توضیح داد که تیمش با تعویض‌ها در نیمه دوم پیشرفت کرده اما فرصت‌ها از دست رفته‌اند: «در نیمه دوم بهتر شدیم و موقعیت هم داشتیم، اما استفاده نکردیم و همین باعث شد فضاهایی به رقیب بدهیم تا ما را تهدید کند.»

او درباره غیبت بازیکنان کلیدی همچون پدرو میگل، کریم بوضیاف و خوخی بوعلام گفت: «این‌ها بازیکنانی بسیار مهم هستند و در موفقیت‌های بزرگ قطر، از جمله صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ نقش داشتند. اما بازیکنان حاضر در فهرست فعلی هم کیفیت بالایی دارند و فقط باید آن را نشان بدهند.»

لوپتگی درباره آینده و دیدار دوم قطر در مرحله گروهی تأکید کرد: «بهانه‌تراشی نمی‌کنیم. باید نتیجه را بپذیریم؛ این فوتبال است. باید از این بازی عبور کنیم و برای بازی بعدی که اهمیت زیادی دارد آماده شویم. این شکست درسی مهم بود و باید از اشتباهاتمان درس بگیریم و کیفیت‌مان در جزئیات را بهتر کنیم.»

در پایان، سرمربی قطر یادآور شد که پیشاپیش انتظار بازی دشواری را داشته است: «با توجه به عملکرد فلسطین مقابل لیبی می‌دانستم بازی آسانی نخواهد بود. انتظار داشتم در رسیدن به دروازه و زدن گل مشکل داشته باشیم. فکر می‌کنم ضربات آخر را از دست دادیم، به‌ویژه در آغاز نیمه دوم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار