کد: 219954014 آذر 1404 ساعت 16:34654 بازدید

اوریه همچنان چابکی لازم را ندارد

تمرکز حملات استقلال روی جناح راست سرخ‌ها

نیمه اول دربی با نتیجه بدون گل و با لحظات حساس برای دو تیم به پایان رسید.
تمرکز حملات استقلال روی جناح راست سرخ‌ها

به گزارش "ورزش سه"، نیمه نخست دربی ۱۰۶ بدون گل تمام شد اما الگوی حملات استقلال، ضعف پرسپولیس در جناح راست را بارها هدف قرار داده بود و سرژ اوریه مطابق پیش‌بینی‌ها روز دشواری را پشت سر گذاشت.

اوریه که سرعت و چابکی لازم برای پوشش فضاها را ندارد، از همان دقایق ابتدایی زیر فشار حملات استقلال قرار گرفت. ریکاردو ساپینتو که به‌خوبی نقطه ضعف پرسپولیس را شناسایی کرده بود، با انتقال محور حملات تیمش به سمت چپ و استفاده از تکنیک و سرعت علیرضا کوشکی، بارها خط دفاع سرخ‌ها را دچار مشکل کرد.

نفوذهای پی‌درپی کوشکی و ارسال‌های او به تیر دوم، مدام اوریه و قلب دفاع پرسپولیس را تحت فشار قرار داد. حتی زمانی که استقلال از سمت راست حمله می‌کرد، باز هم هدف نهایی توپ‌ها منطقه راست دفاع پرسپولیس بود و همکاری یاسر آسانی و صالح حردانی چند موقعیت خطرناک ساخت.

پرسپولیس در فاز دفاعی بارها مجبور شد با تجمع بیشتر در محوطه خود به استقبال این حملات برود و همین موضوع اجازه نداد تیم اوسمار ویه‌را به اندازه کافی برای ضدحملات برنامه داشته باشد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار