
به گزارش ورزش سه، در شرایطی که دربی ۱۰۶ آرام و بی حاشیه دنبال میشد و پرهیجان چندانی نداشت، هواداران مثل شهرآوردهای گذشته اقدام به پرتاب سنگ از روی سکوها به سمت بازیکنی که قصد زدن کرنر داشت کردند؛ اقدامی که اینبار یک اتفاق حاشیه دیگر نیز به دنبال داشت؛ زمانی که امید عالیشاه بود آماده ارسال توپ از نقطه کرنر میشد، سنگهای کوچک و بزرگی به سمت او پرتاب شدند تا مسابقه برای دقایقی تحتتأثیر قرار بگیرد.

این شرایط باعث شد عالیشاه برای لحظهای از نقطه کرنر فاصله بگیرد و یکی از بازیکنان استقلال به سمت سکوهای برود تا هواداران را آرام کند. همزمان با ایت اتفاق، وحید کاظمی، داور مسابقه، چند قطعه سنگ پرتابشده را از زمین جمع کرد و به کنار زمین رفت تا آنها را به حسین زرگر، ناظر بازی، تحویل بدهد.

در همین فاصله اما اتفاقی غیرمنتظره رخ داد؛ کاپیتان پرسپولیس با تصور اینکه سوت داور برای شروع مجدد زده شده، ضربه کرنر را ارسال کرد. این موضوع با واکنش تند وحید کاظمی همراه شد و او که در این لحظه در حال صحبت با زرگر بود، با عصبانیت به زمین بازگشت و بازی را متوقف کرد تا به بازیکنان پرسپولیس بابت شروع مجدد بازی در غیاب او تذکر جدی بدهد.
کاظمی در ادامه دستور به تکرار کرنر داد که در نهایت ضربه دوم نیز سرنوشت متفاوتی نداشت و توپ پس از عبور از مقابل دروازه، بدون ایجاد موقعیت خطرناک از منطقه خارج شد و توپی از خط دروازه عبور نکرد.