کد: 219978615 آذر 1404 ساعت 15:322.3K بازدید

بلچر ریپورت: ایران صعود می‌کند، چه صعودی!

نشریه بلچر ریپورت پیشبینی اولیه خود از جام جهانی را عرضه کرد.
بلچر ریپورت: ایران صعود می‌کند، چه صعودی!

به گزارش ورزش سه، شب گذشته قرعه‌کشی جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ در حالی انجام شد که ایران در گروه مناسب با تیمهای بلژیک، نیوزلند و مصر همگروه شد تا به این ترتیب فرصت بسیار خوبی برای صعود به دور بعدی را در اختیار داشته باشد و حتی شانس صدرنشینی را هم برای خود قائل شود.

در این بین نکته مثبت برای ایران این است که تیم ملی در صورت صعود به عنوان تیم اول یا ‌دوم، با سرگروه تیمهای دیگر دیدار نخواهد کرد و به این ترتیب از شانس خوبی برای یک قرعه مناسب دیگر برخوردار خواهد بود.

باتوجه به اینکه ۳۲ تیم در مرحله حذفی حضور خواهند داشت، صعود از گروه برای ایران یک الزام خواهد بود و نشریه بلیچر ریپورت هم پیشبینی کرده که ایران می‌تواند از گروه خود صعود کند.

بر اساس پیشبینی اولیه این نشریه، ایران به عنوان تیم دوم صعود خواهد کرد تا با تیم دوم گروه D مصاف داشته باشد. بر این اساس تیم دوم این کرده نیز استرالیا خواهد بود تا ایران و استرالیا یک دیدار دور یک شانزدهم نهایی را در دالاس برگزار کنند.

2287559

استرالیا شاید بهترین حریف ممکن برای ایران باشد چرا که تیم ملی با عبور از ساکروس می‌تواند به جمع ۱۶ تیم برتر دنیا صعود کند و یک دستاورد بزرگ و واقعی را برای خود رقم بزند.

طبق این پیشبینی تیمهای ژاپن و کره‌جنوبی هم از گروه خود صعود می‌کنند اما ازبکستان، عربستان و اردن در مرحله گروهی حذف خواهند شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار