
به گزارش "ورزش سه"، فینال مسابقات امالاس بین تیمهای اینتر میامی و ونکوور در ورزشگاه چِیس در فلوریدا در حال برگزاری است و لیونل مسی فرصت کسب یک قهرمانی بزرگ را با پیراهن اینتر میامی دارد.
در تیم مقابل هم ستاره اصلی توماس مولر است که پس از جدایی از بایرن مونیخ به ونکوور پیوسته و حالا در اولین فصلش به یک فینال بسیار بزرگ رسیده و حریف اسطوره آرژانتینی اینتر میامی شده است.
با این حال بازی خیلی زود با گلبهخودی بازیکن ونکوور به سود اینترمیامی آغاز شد و آنها یک گام به قهرمانی نزدیک شدند اما علی احمد در دقیقه ۶۰ روی پاس برایان وایت گل تساوی را برای ونکوور به ثمر رساند.
با این حال این دیپل و مسی، زوج آرژانتینی اینتر میامی بودند که اجازه ندادند ونکوور مدت زیادی امیدوار بماند و خیلی زود زهر خودشان را به تیم حریف ریختند. در دقیقه ۷۱ لیونل مسی از پشت محوطه جریمه و در بین بازیکنان ونکوور حرکتی عالی را آغاز کرد و سپس با پاسی زیبا دیپل را صاحب توپ کرد. این بازیکن پس از ورود به محوطه جریمه ضربهاش را زد و توپ را به تور دروازه چسباند تا اینتر میامی یازده دقیقه پس از گل ونکوور، به گل دوم برسد و بدین ترتیب قهرمانی با همکاری زوج مسی-دیپل به دست بیاید.
