کد: 220030317 آذر 1404 ساعت 19:089K بازدید

پرتغال و مکزیک در فینال

صربیناتور: رونالدو قهرمان جام جهانی می‌شود!

نوواک جوکوویچ ستاره بزرگ دنیی تنیس می‌گوید پرتغال قهرمان جام جهانی 2026 خواهد بود.
صربیناتور: رونالدو قهرمان جام جهانی می‌شود!

به گزارش ورزش سه، با مشخص شدن قرعه‌های تیم‌های حاضر در جام جهانی 2026 بازار گمانه‌زنی درباره بزرگترین تورنمنت فوتبال و بی‌اغراق نیست اگر بگوییم بزرگترین تورنمنت دنیای ورزش آغاز شده است.

فوتبال چنان ابعاد عظیمی دارد و آنقدر جهانی و پرمخاطب است که حتی توجه بزرگترین ورزشکاران در دیگر رشته‌های ورزشی را هم به خود جلب کرده است. نوواک جوکوویچ یکی از بزرگترین تنیسورهای تاریخ این ورزش هم یکی از شیفتگان فوتبال است.


نواک جوکوویچ، اسطوره تنیس صربستان در اظهارنظر تازه خود قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ فوتبال را از نظر خودش معرفی کرد. به باور این قهرمان تنیس که تا کنون ۲۴ گرنداسلم فتح کرده، فینال رویایی این تورنمنت بین پرتغال و مکزیک برگزار خواهد شد و در نهایت این پرتغالی‌ها هستند که جام را بالای سر می‌برند.

2263267

جوکوویچ در گفت‌وگویی کوتاه با ESPN با اطمینان گفت: "به جرات  می‌گویم: پرتغال. آنها مکزیک را در فینال شکست خواهند داد."

تیم ملی پرتغال بعد از انجام قرعه‌کشی جام جهانی در گروه K قرار گرفته و باید با ازبکستان، کلمبیا و برنده دیدارهای پلی‌آف در مسیر A،بازی کند. رقیب آخر پرتغال به جز ازبکستان کلمبیا یکی از تیمهای کالدونیای جدید، جامائیکا یا جمهوری دموکراتیک کنگو خواهد بود.

مکزیک به عنوان میزبان رقابت‌ها در گروه A قرار دارد و در این گروه مقابل آفریقای جنوبی، کره جنوبی و برنده مسیر D، یکی از تیمهای جمهوری چک، ایرلند، دانمارک یا مقدونیه شمالی، به میدان خواهد رفت.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار