کد: 220073419 آذر 1404 ساعت 12:044.5K بازدید

ویرژیل فن دایک:

هرگز جزئیات مکالمه‌ام با صلاح را نمی‌گویم

ویرژیل فن‌دایک می‌گوید صحبتی با محمد صلاح داشته است اما این مکالمات در این تیم خواهد ماند.
هرگز جزئیات مکالمه‌ام با صلاح را نمی‌گویم

به گزارش "ورزش سه"، پیروزی در سن‌ سیرو برای لیورپول و آرنه اشلوت تحت‌ فشار فرصت تنفسی ایجاد کرد. این مربی پس از مصاحبه‌ی غیرعادی صلاح در لیدز که در آن مدعی شده بود باشگاه او را قربانی کرده است، این ستاره مصری را از فهرست تیمش برای این بازی خط زد و در خانه گذاشت.

این ماجرای احساسی توجهی جهانی برانگیخته و وضعیت بسیار دشواری برای این باشگاه ایجاد کرده است. وقتی از فن‌دایک در این‌ باره سوال شد، او به آمازون پرایم گفت: «شرایط سخت است اما وضعیتی دشوار برای همه‌ ماست. بین صلاح و باشگاه، مسائلی در جریان است و او امروز اینجا نیست، این واقعیت است.

فکر نمی‌کنم چیزی از نظر تمرکز و عزم ما تغییر کرده باشد. من کسی نیستم که بگویم چه کسی باید عذرخواهی کند. او در طول یک یا دو روز اخیر احساساتش را بیان کرده است. این چیزی است که باشگاه باید با آن برخورد کند، طبیعتاً من هم همین‌طور. تمرکز ما برقرار بود. هیچ چیز تغییر نکرد. او تمرین هم کرده بود.

2262594

واقعیت این است که صلاح به‌ زودی به آفریقا می‌رود. مدت زیادی است که او را می‌شناسم. دوست‌های خوبی هستیم و بالا و پایین‌های زیادی را با هم پشت سر گذاشته‌ایم. ما با هم صحبت می‌کنیم و این مسائل باید درون تیم بماند. باید خودمان را آماده کنیم و در برابر سروصدای بیرونی بایستیم.

مهم‌ترین چیز این است که با یکدیگر صحبت کنید. باید ریکاوری کنید و برای بازی با برایتون آماده شوید. باید لحظات خوب را جشن بگیرید و از آنها لذت ببرید، وگرنه بردن چه فایده‌ای دارد؟ امشب اینجا می‌مانیم، باید خوب بخوابیم و خوب غذا بخوریم. تلاش می‌کنیم نه بیش از حد بالا برویم و نه بیش از حد پایین.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار