کد: 220073919 آذر 1404 ساعت 12:201.4K بازدید

بردیا در کاپ اروپا، میلاد و پیاتزا در چلنج‌‌کاپ

والیبال ایران با سه نماینده در رقابت‌های اروپایی امشب وارد میدان می‌شود.
بردیا در کاپ اروپا، میلاد و پیاتزا در چلنج‌‌کاپ

به گزارش "ورزش سه"، امشب رقابت‌های باشگاهی والیبال اروپا با حضور سه نماینده ایران در دو تورنمنت مختلف برگزار می‌شود. در رقابت‌های چلنج کاپ اروپا، تیم نوروید چستوخوا که کاپیتان سابق تیم ملی ایران، میلاد عبادی‌پور را در اختیار دارد، به مصاف تیم ماریبور اسلوونی خواهد رفت. چستوخوا در فصل جاری پلاس لیگا نتایج ضعیفی داشته، اما امید دارد در اروپا عملکرد متفاوتی ارائه دهد و روحیه خود را برای بازگشت به لیگ داخلی بهبود بخشد.

در دیگر دیدار چلنج کاپ، تیم میلانو تحت هدایت روبرتو پیاتزا، سرمربی سابق تیم ملی ایران، مقابل نماینده والیبال مقدونیه شمالی صف‌آرایی می‌کند. این دیدار برای شاگردان پیاتزا چندان دشوار به نظر نمی‌رسد و احتمال می‌رود که میلانو با تمرکز روی بازی پیش رو، پیروز میدان شود.

در چارچوب رقابت‌های کاپ اروپا، تیم آلانیا بلدیه اسپور با حضور بردیا سعادت،  ملی‌پوش ایرانی، مقابل نماینده والیبال صربستان قرار می‌گیرد. آلانیا در هفته‌های اخیر با درخشش بردیا سعادت توانسته فرم مطلوبی در سوپرلیگ ترکیه پیدا کند و حالا این تیم امیدوار است با ادامه این روند، در اروپا نیز نتایج درخشانی کسب کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار