کد: 220089219 آذر 1404 ساعت 21:414.9K بازدید

پوشیدن پیراهن تیم ملی عربستان یک افتخار است

رنار: برابر فلسطین فقط یک راه بیشتر نداریم

سرمربی فرانسوی عربستان گفت که سوالات مربوط به لیگ عربستان ول کن او نیستند.
رنار: برابر فلسطین فقط یک راه بیشتر نداریم

به گزارش "ورزش سه"، هروه رنار فرانسوی سرمربی تیم ملی عربستان، تأکید کرد که «تنها یک راه» پیشِ‌روی تیمش وجود دارد وقتی در مرحله یک‌چهارم نهایی جام عرب با فلسطین روبه‌رو می‌شود؛ راهی که اگر می‌خواهند صعود کنند و مسیر خود را تا نیمه‌نهایی ادامه دهند، باید طی کنند. او گفت: «می‌دانیم بازی آسانی نخواهد بود».

قرار است تیم ملی عربستان پنجشنبه شب در ورزشگاه لوسیلِ دوحه، در مرحله یک‌چهارم نهایی جام عرب، با تیم ملی فلسطین دیدار کند.

رنار در نشست خبری اظهار داشت: «مرحله جدی مسابقات آغاز شده است. فقط یک گزینه پیشِ‌روی ماست؛ تمرکز کامل روی صعود به نیمه‌نهایی. اما آگاهیم که بازی برابر فلسطین بسیار سخت خواهد بود».

یکی از خبرنگاران عرب پرسشی درباره نظام لیگ عربستان مطرح کرد و گفت با وجود قدرت این لیگ، شاید این ساختار به بازیکن داخلی خدمت نکند. او پرسید افزایش تعداد بازیکنان خارجی در آینده می‌تواند روی تیم ملی اثر منفی یا مثبت بگذارد؟

رنار پاسخ داد: «این سؤال همیشه همراه من است. فکر می‌کنم رسیدن به یک تعادل لازم است؛ تعادلی که فرصت بیشتری برای بازی کردن به بازیکنان داخلی بدهد. این نظر من به‌عنوان سرمربی تیم ملی است. در عین حال، طبیعی است که از پیشرفت لیگ عربستان خوشحال باشیم».

درباره موضوع از دست رفتن پنج ضربه پنالتی از ده پنالتی اخیر، و با توجه به اینکه احتمال دارد بازی‌های حذفی به ضربات پنالتی کشیده شود، خبرنگار الشرق الأوسط پرسید او چه برنامه‌ای برای بهبود عملکرد بازیکنان دارد. رنار پاسخ داد: «تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا کار را در ۹۰ دقیقه تمام کنیم. اما اگر این اتفاق نیفتد باید با واقعیت سازگار شویم. موضوعی که شما اشاره کردید مشکلی بود که تیم با آن روبه‌رو شد و ما از آن عبور کردیم. اکنون با جدیت بالا برای تحقق اهداف‌مان و سازگاری با هر شرایط احتمالی خود را آماده می‌کنیم».

2286059

رنار افزود: «به تیم فلسطین بابت صعودشان تبریک می‌گویم، تیمی که از مرحله پلی‌آف بالا آمد و این به لطف ایمان و قدرت روحی‌شان و اعتمادشان به پیام سرمربی بود. جنبه روحی در چنین تورنمنت‌هایی بسیار مهم است. ما همیشه به چنین بازی‌هایی عادت داریم و باید همین سطح از انگیزه را حفظ کنیم. پوشیدن پیراهن تیم ملی یک افتخار است».

درخصوص امکان چرخش ترکیب در بازی فردا گفت: «در سه بازی قبلی با ترکیب مشابه وارد میدان نشدیم. می‌خواستیم بین بازیکنان چرخش ایجاد کنیم تا برای سه بازی پایانی آماده باشند. مراقبت از بازیکنانی که در لیگ یا آسیا بازی کرده‌اند ضروری بود و حالا همه برای بازی فردا آماده‌اند».

رنار در پایان گفت: «وقتی پیراهن تیم ملی را می‌پوشیم، هر مسابقه اهمیت دارد. مراد هوساوی مثلاً اولین بازی‌اش را انجام داد و نتیجه‌ای مثبت ثبت کرد و نشان داد که می‌تواند تیمش را در جام جهانی هم نمایندگی کند. اما هنوز چند ماه تا آن زمان باقی مانده است. بعضی بازیکنان فعلاً حضور ندارند و می‌توانند خودشان را ثابت کنند. در تیم ملی همیشه درها باز است. این تورنمنت اهمیت زیادی دارد، چون برخی بازیکنان در باشگاه‌هایشان فوق‌العاده‌اند اما پیوستن به تیم ملی برایشان چالش‌برانگیز می‌شود».

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار