کد: 220133522 آذر 1404 ساعت 12:279.6K بازدید

استقلال با جدایی حسینی سه بازیکن را از دست داد؛

برومند: ناراحتی رضاییان قابل درک است

دروازه‌بان سابق استقلال معتقد است آنتونیو آدان با تمرینات سرعتی بیشتر می‌تواند به شرایط ایده‌آلی برسد.
برومند: ناراحتی رضاییان قابل درک است

به گزارش ورزش سه، پس از جدایی سید حسین حسینی و حضور آنتونیو آدان در استقلال، عملکرد این دروازه‌بان اسپانیایی از همان ابتدا با نقدها و حاشیه‌هایی همراه بوده است؛ در همین خصوص پرویز برومند که سال‌ها در این پست بازی کرده است، درباره شرایط آدان، نقاط ضعف و راه‌های بازگشت او به فرم ایده‌آل صحبت کرده است.

برومند در ابتدا درباره جدایی حسین حسینی در ابتدای فصل اظهار داشت: استقلال با از دست دادن سید حسین حسینی، سه بازیکن را در جا از دست داد؛ خود حسینی، بزرگتر تیم و کاپیتان تیمش را. من آن زمان خیلی تلاش کردم که این را به آقای نظری جویباری برسانم که این اتفاق نیفتد اما با لج و لجبازی از دست دادند.

او در خصوص عملکرد آدان گفت: من به عنوان کسی که در این پست و در تیم تاج کبیر بازی کرده‌ام، انتظاراتم خیلی بیشتر از اینها بود. به هر حال از قدیم گفته‌اند دروازه‌بان هرچه سنش بالاتر می‌رود، باتجربه‌تر می‌شود و بیشتر می‌تواند به تیم کمک کند. اما فکر می‌کنم عملکرد ایشان رضایت‌بخش نبوده است. دستش درد نکند، یک پنالتی گرفت و مقداری از لحاظ روانی بالا آمد اما آن انتظارات را برآورده نکرده است.

دروازه‌بان سابق استقلال عنوان کرد: از کسی که از فوتبال حِرفه‌ای به تمام معنا به لیگ حَرفه‌ای ما آمده است، انتظارات بیشتری وجود داشت. انشالله بتواند انتظارات را برآورده کند. فکر می‌کنم اگر مقداری تمرینات سرعتی خود را بیشتر کند، بیشتر می‌تواند به استقلال کمک کند.

برومند سپس درباره نیمکت نشینی رامین رضاییان و واکنش‌های او به این اتفاق صحبت کرد و گفت: از یک بازیکنی در این سطح بعید است که به نیمکت‌نشینی واکنش نشان بدهد اما من عصبانیتی را که از این اتفاق دارد، درک می‌کنم. خود من هم زمانی که بازی نمی‌کردم، ناراحت بودم و نمی‌دانستم اینکه بازی نمی‌کنم، چه دلیلی دارد. اگر ایشان واکنشی نشان داده، از روی عصبانیت بوده و صد درصد اشتباه کرده است.  

وی افزود: به هر حال یکسری مسائل قداست دارد و نباید رخ بدهد، به خصوص در تیم تاج. او باید تلاشش را بیشتر کند تا بتواند به تیمش کمک کند. قطعا او هم دوست دارد به تیمش کمک کند. فکر می‌کنم اشتباه متوجه شده بود. تعویض، بازیکن دیگری بود و ایشان فکر کرده بود ایشان است‌.

"نقش وریا غفوری را در این موضوع چقدر جدی می‌بینید؟ وریا قبل از اینکه با کادرفنی اضافه شود، گفته بود اگر جای مدیران بودم، رامین را جذب نمی‌کردم." برومند در پاسخ به این سوال گفت: رامین رضاییان آنجا بازیکن بوده و بعدا مربی آمده است. رامین سال گذشته یکی از به‌درد‌بخورترین بازیکنان بوده و زحمت کشیده است، اما من فکر می‌کنم اگر راجع به سید حسین هم چنین تفکری داشتند، استقلال الان با اختلاف امتیاز بالاتر بود و صعودش در باشگاه‌های آسیا حتمی شده بود. به هر حال این یک اشتباه بود که صورت گرفت و امیدوارم روزهای آینده، روزهای خیلی خوبی برای تیم تاج باشد و موفق باشند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار