کد: 220178224 آذر 1404 ساعت 12:019.9K بازدید

فودن غیر قابل مهار شده

هالند نه، آرسنال باید از این ستاره بترسد

جیمی کاراگر با داغ شدن رقابت قهرمانی لیگ برتر، دو هشدار جدی به آرسنال داد.
هالند نه، آرسنال باید از این ستاره بترسد

به گزارش "ورزش سه"، پس از پیروزی دراماتیک و لحظه آخری آرسنال مقابل ولوز در شنبه شب، منچسترسیتی و استون ویلا نیز هر دو روز یکشنبه سه امتیاز کسب کردند تا در فاصله نزدیکی با صدر جدول باقی بمانند. پیروزی ۳-۰ سیتی مقابل کریستال پالاس، پنجمین برد متوالی آن‌ها در تمام رقابت‌ها بود و پس از شروعی نسبتاً نامنظم، آن‌ها در حال بازگشت به فرم اصلی خود هستند.

در همین حال، استون ویلا دو بار عقب افتاد و در نهایت وستهم را ۳-۲ شکست داد. این پانزدهمین پیروزی آن‌ها در ۱۷ بازی اخیرشان بود که نشان‌دهنده روند باورنکردنی تیم تحت هدایت اونای امری است.

2290403

در پیروزی سیتی در سلهرست پارک، ارلینگ هالند دو گل به ثمر رساند، اما این فیل فودن بود که توجه کاراگر را به خود جلب کرد؛ او ششمین گل خود در چهار بازی اخیر لیگ برتر را به ثمر رساند. فودن فصل 24-2023 فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشته بود، زمانی که تیم پپ گواردیولا برای چهارمین سال متوالی قهرمان لیگ شد. در آن فصل، فودن در مجموع ۱۹ گل و هشت پاس گل ثبت کرد.

با این حال، او فصل گذشته که سیتی دچار افت شد، به شدت ضعیف عمل کرد. این بازیکن ۲۵ ساله بی‌اعتماد به نفس به نظر می‌رسید و در کل فصل تنها هفت گل و دو پاس گل به ثبت رساند.

کاراگر احساس می‌کند که احیای مجدد این ستاره انگلیسی نکته‌ای تعیین‌کننده برای رقابت قهرمانی خواهد بود. اسطوره لیورپول در برنامه «وقت اضافه» اسکای اسپورت گفت: «او حدود یک سال پیش بازیکن فصل بود، اما به هر دلیلی فصل گذشته خودش نبود. اما اکنون به نظر می‌رسد به بهترین فرم خود بازگشته است. بازگشت او به بهترین فرم یعنی تبدیل شدن به یکی از بهترین بازیکنان لیگ برتر و من مدام می‌گویم، نه هالند، بلکه فودن است که باید باعث ترس واقعی آرسنال شود. از هالند انتظار می‌رود که سال به سال این کار را انجام دهد و ۳۰ یا ۴۰ گل بزند و او این فصل هم همین کار را می‌کند، اما بازگشت فیل فودن به جمع مدعیان، یک نگرانی واقعی است.»

2290646

جالب اینجاست که گواردیولا پس از بازی، عملکرد فودن را کم اهمیت جلوه داده بود. این مربی اسپانیایی پس از مسابقه گفت: «فودن امروز خوب بازی نکرد. توپ‌های زیادی را از دست داد. در هر حرکتی عجله می‌کرد، او باید آرام‌تر بازی کند و توپ را نگه دارد و در لحظه مناسب سرعت خود را تغییر دهد. با این حال، او برای تیم فوق‌العاده کار می‌کند.»

فودن که تاکنون آمار فصل گذشته خود (هفت گل و دو پاس گل) را تکرار کرده، گفت: «هر بار که اینجا (سلهرست پارک) بوده‌ام، یک چالش بزرگ بوده است. بازی نزدیک است و باید در دوئل‌های زیادی پیروز شد. گاهی اوقات بازی آشفته می‌شود. نیمه دوم خیلی بهتر از نیمه اول بود و این کلید پیروزی بود. من واقعاً از گلی که در زمان مناسب زدم، خوشحال بودم. این کار ما را کمی راحت‌تر کرد. این یک گل حیاتی در یک زمان حیاتی بود. من در فرم خوبی هستم و اخیراً زیاد گل زده‌ام و امیدوارم این روند ادامه یابد. در نیمه اول توپ‌های زیادی را لو دادم و سعی می‌کردم با آن زیاده‌روی کنم. مقابل پالاس باید آرام بود و پاس‌های اضافی داد. این استانداردی است که من برای خودم تعیین کرده‌ام و سرمربی نیز همین انتظار را دارد. او می‌داند که من توانایی ارائه نمایش‌های بیشتری را دارم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار