کد: 220248727 آذر 1404 ساعت 08:0321.5K بازدید

پپ: یک نابینا هم زیبایی گل شرکی را تشخیص می‌دهد!

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، از گل رایان شرکی در بازی مقابل برنتفورد تمجید کرد.
پپ: یک نابینا هم زیبایی گل شرکی را تشخیص می‌دهد!

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی جام اتحادیه انگلیس، به مصاف برنتفورد رفت. آنها در نیمه اول و در حالی‌که بازی گره خورده بود، با گل دیدنی رایان شرکی از پشت محوطه جریمه پیش افتادند و سپس ساوینیو گل دوم را به ثمر رساند. پس از پایان بازی، پپ گواردیولا در مورد این دیدار صحبت کرد.

عملکرد رایان شرکی؟
«او استثنایی است، یک گل فوق‌العاده زد؛ حتی یک آدم نابینا هم می‌تواند این را تشخیص بدهد، لازم نیست روزنامه‌نگار یا مربی باشید. واقعاً یک گل فوق‌العاده فوق‌العاده بود. من بارها چنین گل‌هایی را از فیل فودن دیده‌ام، قبلاً هم از کوین دی‌بروینه. خوشحالم که او قفل بازی را باز کرد.»

نظرت درباره ساوینیو؟
«چیزی که من در ساوینیو دوست دارم این است که همیشه در حال تلاش است؛ مدام فشار می‌آورد، می‌رود، می‌رود، بدون توقف!
البته تصمیم‌گیری نهایی‌اش می‌تواند بهتر باشد، اما با چنین اخلاق کاری‌ای همیشه پاداش می‌گیری، به‌خصوص وقتی بازیکنی است که دائماً حمله می‌کند و جلو می‌رود. فصل گذشته دقایق خیلی زیادی با ما بازی کرد. این فصل بعضی وقت‌ها با وینگرهای کلاسیک بازی نمی‌کنیم، شاید به همین دلیل کمتر بازی کرده، اما اعتماد زیادی به او داریم. جوان است، هم در سمت راست و هم چپ می‌تواند بازی کند. بازیکنی بسیار تهاجمی‌ای است و با گذشت زمان تصمیم‌گیری‌های نهایی‌اش بهتر می‌شود و به یک بازیکن درجه یک تبدیل خواهد شد.»

مصدومیت اسکار باب؟
«بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه اسکار باب گفت دچار یک مشکل عضلانی شده. ظاهراً مصدومیت از ناحیه همسترینگ است. امیدوارم خیلی جدی نباشد و بتواند زود برگردد.»

2291741

عملکرد جیمز ترافورد و اینکه آیا دوباره به او فرصت بازی می‌رسد؟
«چه سؤال عجیبی از من می‌پرسید! او دروازه‌بان است؛ یا بازی می‌کند یا نمی‌کند! نمی‌تواند دفاع چپ بازی کند! در حال حاضر هم جیجو (دوناروما) در آن پست بازی می‌کند. اما بدون تردید او یک دروازه‌بان سطح بالا است. خیلی خوشحالم که توانست بازی کند. من مربی‌ای هستم که دوست دارم فرصت بدهم. مقابل بایرلورکوزن که برای صعود به جمع هشت تیم اول بازی می‌کردیم، او را با ۱۰ بازیکن جدید به میدان فرستادم، چون به او اعتماد دارم.»

تأثیر تعویضی‌ها؟
«واقعاً از تأثیری که بازیکنان نیمکت‌نشین گذاشتند خوشحالم؛ چون در نیمه دوم رایان شرکی آن کار دفاعی‌ای را که باید انجام می‌داد، انجام نداد، انرژی نداشت، ساوینیو هم همین‌طور. به همین خاطر، تأثیر یوشکو گواردیول، متئوس نونس و به‌ویژه برناردو سیلوا خیلی کمک کرد تا ریتم بازی بالا برود. نمی‌خواستم نیکو گونزالس و نیکو اورایلی را دوباره ۹۰ دقیقه بازی بدهم، آن‌ها خیلی بازی کرده‌اند و شنبه یک بازی فوق‌العاده مهم مقابل وستهم داریم. شرایط فیل فودن هم مشابه بود؛ نمی‌خواستم آن‌قدر بازی کند، اما مصدومیت اسکار باب پیش آمد. با این حال، هر کسی که از روی نیمکت وارد زمین شد، واقعاً عالی بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار