کد: 220283028 آذر 1404 ساعت 23:393.7K بازدید

دوری ادامه‌دار مجید حسینی از میادین

مدافع ایرانی کایسری اسپور برای ششمین بازی پیاپی شرایط همراهی تیمش را ندارد.
دوری ادامه‌دار مجید حسینی از میادین

به گزارش "ورزش سه"، سید مجید حسینی پس از اینکه در فیفادی گذشته دو بازی برای تیم ملی ایران در تورنمنت چهار جانبه العین مقابل کیپ‌ورد و ازبکستان انجام داد، دوباره با آسیب دیدگی مواجه شد و از رقابت‌های باشگاهی فاصله گرفت که فردا هم قادر به همراهی کایسری اسپور نخواهد بود.

کایسری اسپور از ساعت 15 فردا شنبه در ورزشگاه بویوک‌شهیر بلدیه به مصاف تیم رده دوازدهمین قونیه اسپور خواهد رفت تا یکی از دیدارهای هفته هفدهم و پایانی دور رفت سوپر لیگ ترکیه را برگزار کند، اما سید مجید حسینی همانند پنج بازی گذشته نمی‌تواند تیمش را در این دیدار همراهی کند.

مجید حسینی پس از فیفادی در یک مسابقه جام حذفی و چهار هفته متوالی سوپر لیگ ترکیه به علت مصدومیت دور از لیست نفرات کایسری اسپور بود که تیمش هم طی این مدت فقط یک برد به دست آورد و دو مساوی و دو شکست داشت، اما فردا هم برابر قونیه اسپور غایب است.

مدافع ایرانی کایسری اسپور که طی دو سال گذشته با مصدومیت‌های پرشمار دست و پنجه نرم کرده، در فصل جاری هم دو بار با آسیب دیدگی مواجه شده و به همین دلیل در دور رفت سوپر لیگ ترکیه نتوانست بیش از سه بازی برای تیمش انجام بدهد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار