کد: 220294329 آذر 1404 ساعت 15:012.8K بازدید

پیکان در گچساران: با 24 ساعت تأخیر و نفرات کمتر

پیکانی‌ها مجبور شدند با نفرات کمتری و با یک پرواز چارتر عازم گچساران شوند.
پیکان در گچساران: با 24 ساعت تأخیر و نفرات کمتر

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال پیکان سرانجام و پس از ۲۴ ساعت تأخیر، عازم گچساران شد. اعضای این تیم که از روز گذشته برای سفر به محل برگزاری دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی راهی فرودگاه شده بودند، به دلیل تأخیر و در نهایت لغو پرواز، موفق به عزیمت نشدند.

طبق برنامه قرار بود پیکانی‌ها ابتدا به یاسوج سفر کرده و سپس به‌صورت زمینی راهی گچساران شوند، اما به علت شرایط نامساعد جوی در استان کهگیلویه و بویراحمد، پرواز این تیم لغو شد و برنامه سفر به‌کلی به هم ریخت.

بازیکنان و اعضای تیم پیکان ساعت‌های طولانی در فرودگاه معطل ماندند و در انتظار انجام پرواز بودند، اما این انتظار بی‌نتیجه ماند. حتی برخی از بازیکنان برای گذراندن زمان، ناچار به استراحت و خوابیدن در فرودگاه شدند. در نهایت، با لغو پرواز، دیدار پیکان و نفت و گاز گچساران نیز لغو شد و برگزاری آن با ۲۴ ساعت تأخیر به روز بعد موکول شد تا شرایط لازم برای انجام مسابقه فراهم شود.

2292567

پس از کش‌وقوس‌های فراوان، سرانجام با هماهنگی‌های انجام‌شده، اعضای تیم پیکان با یک پرواز چارتر راهی گچساران شدند. نکته قابل‌توجه اینکه به دلیل کوچک بودن هواپیما، پیکانی‌ها مجبور شدند با تعداد کمتری از نفرات راهی این سفر شوند.

این تیم به جای ۲۲ بازیکن، تنها با ۲۰ بازیکن عازم یاسوج شدند. ضمن اینکه برخی از اعضای کادر فنی، تدارکات، رسانه و اجرایی موفق به همراهی تیم نشدند. با وجود تمام این مشکلات، شاگردان سعید دقیقی با هر سختی و مشقتی خود را به گچساران خواهند رساند تا پس از پیروزی برابر شهرداری نوشهر در دور قبلی، در دیداری حساس از مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی به مصاف تیم فوتبال نفت و گاز گچساران بروند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار