کد: 220297729 آذر 1404 ساعت 16:416K بازدید

تنها در یک ربع

ولتماده چلسی را به آتش کشید!

دروازه چلسی توسط ولتماده در عرض 15 دقیقه دو بار باز شد.
ولتماده چلسی را به آتش کشید!

به گزارش "ورزش سه"، نیوکسل در ورزشگاه «سنت جیمز پارک» و در کمتر از پنج دقیقه، با گل نیک ولتماده مقابل چلسی پیش افتاد. هواداران انتظار یک شروع طوفانی دیگر را از «کلاغ‌ها» در لیگ برتر داشتند و بازیکنان دقیقاً همین خواسته را برآورده کردند.

در اولین حمله جدی این مسابقه، توپ به جناحین و برای جیکوب مورفی ارسال شد و او هم یک سانتر خطرناک را به روی محوطه جریمه فرستاد.

2292606

آنتونی گوردون روی توپ اثر گذاشت و به نظر می‌رسید خودش گلزن این صحنه باشد، اما آرون رمزدیل با یک مهار خیره‌کننده مانع شد. با این حال، ولتماده در ریباند حاضر بود تا توپ را به تور بچسباند و موجی از شادی را در میان هواداران متعصب نیوکسل (جوردی‌ها) به راه بیندازد. 

2292607

چلسی در جریان به ثمر رسیدن این گل، به دلیل برخورد گلزن مسابقه با مالو گوستو اعتقاد به خطا داشت، اما پس از بررسی VAR، خطایی اعلام نشد.

در دقیقه 20 بازی نیوکسل به دومین گل خود هم دست یافت و زننده آن بازهم ولتماده بود.

توپ خوبی برای گوردون در کناره‌ زمین فرستاده شد که فضای زیادی در سمت چپ داشت تا به داخل نفوذ کند. او یک سانتر دقیق ارسال کرد و ولتماده با یک ضربه نوک پا توپ را به گوشه دروازه فرستاد اما آیا او در موقعیت آفساید بود؟ خیلی نزدیک به نظر می‌رسید، و VAR وارد عمل شد

2292609

در ابتدا به نظر می‌رسد ولتماده در موقعیت آفساید قرار دارد، اما از طرف دیگر، پای راست کایسدو آفساید را پر کرده بود و در نهایت گل پذیرفته شد. این هفتمین گل او در لیگ برتر و در مجموع دهمین گلش برای نیوکسل بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار