کد: 223299329 آذر 1404 ساعت 22:14

جنجال بزرگ در چمپیونشیپ: لمپارد آتش به‌پا کرد!

فرانک لمپارد، سرمربی کاونتری، با طعنه‌زدن به هواداران حریف باعث یک درگیری گسترده شد.
جنجال بزرگ در چمپیونشیپ: لمپارد آتش به‌پا کرد!

به گزارش "ورزش سه"، فرانک لمپارد، هافبک سابق تیم ملی انگلیس که اکنون هدایت کاونتری را در چمپیونشیپ بر عهده دارد، پس از تساوی تیمش مقابل ساوتهمپتون، از رفتار هواداران حریف انتقاد کرد؛ موضوعی که به درگیری میان بازیکنان و اعضای کادر فنی دو تیم انجامید.

او خودش هم به این موضوع اذعان دارد و می‌گوید «احساساتم را پنهان نمی‌کنم». این شنبه، زمانی که تیم کاونتری موفق شد در رقابت‌های چمپیونشیپ یک امتیاز از زمین ساوتهمپتون کسب کند، فرانک لمپارد کنترل احساساتش را از دست داد. او هنگام ورود به زمین پس از سوت پایان بازی، با حرکت دستش خشم خود را نسبت به هواداران تیم میزبان نشان داد.

این حرکت جرقه یک درگیری دسته‌جمعی را زد. ابتدا لئو اسینزا، بازیکن برزیلی، به سمت لمپارد رفت تا نظرش را به او بگوید، اما خیلی زود اوضاع متشنج شد. چندین بازیکن و عضو کادر فنی دو تیم با یکدیگر درگیر شدند، آن‌هم در حالی که هافبک سابق چلسی از دور نظاره‌گر صحنه بود. لمپارد سپس به سراغ بازیکنانش رفت تا آن‌ها را برای تشکر از هواداران خودی جمع کند.

2322646

لمپارد پس از بازی در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس گفت:«ما در شرایطی هستیم که هواداران می‌توانند هرچه می‌خواهند به شما بگویند، اما شما اجازه ندارید وارد زمین شوید، آن هم در حالی که احساسات به‌شدت بالاست. من همین‌طور هستم؛ احساساتم را پنهان نمی‌کنم. الان آرام‌ترم. بابت حرف‌هایم عذرخواهی می‌کنم، شاید هواداران آن‌ها هم بابت رفتارشان عذرخواهی کنند. قصد نداشتم فضا ملتهب شود، اما گاهی وقتی می‌بینید بازیکنان ۹۹ دقیقه در زمین می‌جنگند، شما هم با آن‌ها زندگی می‌کنید.»

2322647

کاونتری با کسب ۴۸ امتیاز از ۲۲ بازی، در صدر جدول چمپیونشیپ قرار دارد و می‌تواند در پایان فصل برای صعود به لیگ برتر انگلیس امیدوار باشد. البته هنوز ۲۴ مسابقه دیگر تا پایان رقابت‌ها باقی مانده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار