
به گزارش ورزش سه، خلدون المبارک رییس باشگاه منچسترسیتی در گفتوگویی با سایت رسمی این باشگاه درباره مسائل مختلفی صحبت کرد که حرفهای او درباره پپ گواردیولا حسابی مورد توجه قرار گرفته است. او در این مصاحبه از فرصت استفاده کرد تا علاقه بی حد و حصرش به پپ گواردیولا دارد را ابراز کند و از روزهای پر فراز و نشیب همکاری با این سرمربی بگوید.
المبارک با تمجید از عملکرد گواردیولا گفت: «او فوتبال انگلیس را متحول کرده است. این را در کمال تواضع میگویم اما کاملا به آن اطمینان دارم. وقتی به روند تکامل لیگ برتر و تیمهای حاضر در آن طی یک دهه گذشته نگاه میکنیم متوجه تغییرات شگرفی میشویم. نحوه بازی در این لیگ نسبت به ده سال پیش کاملا متفاوت است. به نظر من تاثیر او بر جریان بازی، تاکتیکها و روشهای تمرینی غیرقابل انکار است. او مهر خود را بر این لیگ کوبیده است. مربیان بسیار کمی هستند که نه تنها یک تیم بلکه یک لیگ کامل را تغییر میدهند و پپ در اینجا دقیقا همین کار را انجام داد.»
رییس سیتیزنها در ادامه به روند پیشرفت باشگاه اشاره کرد و گفت: «ما هنوز با رسیدن به نقطه اوج خود فاصله داریم. وقتی به جایگاه باشگاه در سال ۲۰۰۸ نگاه میکنم و مراحل این هجده سال را مرور میکنم شگفتزده میشوم. روبرتو مانچینی اولین قهرمانی لیگ برتر و همچنین جام حذفی را پس از سالها برای ما به ارمغان آورد که هرگز آن لحظات را فراموش نمیکنیم. بعد مانوئل پیگرینی آمد و قهرمانی دیگری کسب کرد. پس از آن پپ از راه رسید و دیانای یک باشگاه برنده را به تیم تزریق کرد. حالا پیروزی در خون ماست و به یک عادت تبدیل شده است. ما به خاطر تمام چیزهایی که او در اینجا ساخته است بینهایت سپاسگزاریم.»

المبارک درباره رابطه شخصی خود با گواردیولا حرفهای بسیار جالبی زد: «در طول این سالها ما به دوستان صمیمی هم تبدیل شدهایم. نمیدانم خودش این را قبول دارد یا نه اما من خودم را تا حدودی شبیه روانپزشک او میدانم. در واقع من در تمام این سالها مجبور بودم به او کمک کنم. در روزهای سخت پپ بارها کم آورد. بگذارید روشن و صریح بگویم: در این ده سال او حداقل صد بار قصد استعفا داشت. حتما داستان چوپان دروغگو را شنیدهاید. در مورد پپ وقتی او میگفت که قصد رفتن دارد به این معنی نبود که واقعا میخواهد تسلیم شود. نباید این حرفها را خیلی جدی میگرفتید بلکه باید او را مدیریت میکردید.»
المبارک در پایان صحبتهایش درباره پایان راه گواردیولا و جداییاش از سیتی گفت: «پپ هرگز تصور نمیکرد بیشتر از چهار یا پنج سال در اینجا بماند و مدام میپرسید چقدر دیگر باید ادامه دهم؟ من همیشه با استفاده از همان تمثیل چوپان دروغگو درک روشنی از شرایط پپ داشتم. هر بار که او تصمیم به رفتن میگرفت من متقاعدش میکردم که بماند تا اینکه در نهایت به نقطهای رسیدیم که میدانستم زمان رفتن واقعا فرا رسیده است، لحظهای که پپ از صمیم قلب تصمیم گرفت که این پایان راه است و آن لحظه موعود فرا رسیده است.»
