کد: 223339801 دی 1404 ساعت 20:565.6K بازدید

هلیلوویچ، رقیب ترابی در ضربات کاشته

هافبک کروات تراکتور تا آستانه به ثمر رساندن یک گل زیبای دیگر در ورزشگاه یادگار امام پیش رفت.
هلیلوویچ، رقیب ترابی در ضربات کاشته

به گزارش ورزش سه، در دقیقه ۵۱ بازی تراکتور مقابل الدحیل و روی خطای مدافعان تیم قطری روی محمد نادری، در سمت چپ کاشته‌ای نصیب تراکتور شد که انتظار می‌رفت مهدی ترابی پشت آن قرار بگیرد. به خصوص که او روز پنج‌شنبه گذشته در همان حوالی به زیبایی دروازه پرسپولیس را باز کرده بود. با این حال این‌بار تیبور، بازیساز تراکتوری‌ها پشت توپ ایستاد تا هنر فراموش شده خود را به نمایش بگذارد.

ضرباتی که او قبلا و در پیراهن تیم‌های سابقش بارها روانه دروازه حریفان کرده اما در تراکتور امسال کمتر اثری از آن می‌دیدیم. 

تیبور این ضربه را با کات داخل پا از روی دیوار دفاعی دحیل به سمت دروازه حریف قطری شلیک کرد که این توپ پس از برخورد دروازه به سه جاف دروازه مقابل پای شجاع خلیل‌زاده افتاد تا او موفق به گلزنی در این مسابقه بشود و ورزشگاه را به آسمان ببرد. 

با این ضربه کاشته باید بیش از گذشته تیبور را پشت ضربات ایستگاهی تراکتور مشاهده کرد. اگرچه مهدی ترابی، اودیل خامربکوف، دانیال اسماعیلی‌فر و امیرحسین حسین‌زاده هم کاشته‌زن‌های قهاری هستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
42اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار