کد: 223362102 دی 1404 ساعت 18:51946 بازدید

این پیشنهاد فران تورس بود

روتین عجیب ستاره بارسا: اصلا صبحانه نمی‌خورم

پدری می‌گوید فقط در روز برگزاری مسابقات صبحانه مصرف می‌کند و روتین جدیدش بسیار به او کمک کرده است.
روتین عجیب ستاره بارسا: اصلا صبحانه نمی‌خورم

به گزارش "ورزش سه"، پدری در گفتگویی با مجله Esquire از جنبه‌ای شخصی‌تر از خودش پرده برداشت و هم‌زمان درباره امیدهایش برای این فصل و جام جهانی گفت. این هافبک اعتراف کرد که برای بهبود عملکردش مجبور شده است برخی عادت‌هایش را تغییر دهد. او همچنین فاش کرد که به توصیه فران تورس، خوردن صبحانه را کنار گذاشته است و فقط در روزهای مسابقه صبحانه می‌خورد.

او توضیح می‌دهد: «آن زمان چند تغییر مختلف انجام شد اما هیچ‌وقت نمی‌دانیم کدام‌شان جواب داد یا اصلاً همه‌ چیز فقط مسئله شانس بود. واقعیت این است که حالا فقط در روزهای بازی صبحانه می‌خورم و صبحانه هم حسابی مفصل است. این چیزی بود که خودم به خودم تحمیل کردم. کسی مجبورم نکرد. خب، در واقع تاثیر فران بود. تورس خیلی از خودش مراقبت می‌کند و درباره این مسائل اطلاعات زیادی دارد. چند توصیه به من کرد، من امتحان‌شان کردم و حقیقت این است که برایم خیلی خوب جواب داده‌اند.»

این هافبک رابطه‌ای بسیار خوب با تورس دارد و حتی محل زندگی‌شان هم بسیار به هم نزدیک است. در واقع، دیدن این دو نفر که با هم به تمرین می‌رسند، کاملاً عادی است. پدری می‌گوید: «من واقعاً از رانندگی لذت می‌برم. هیچ مشکلی ندارم دویست متر بیشتر رانندگی کنم تا دنبال فران هم بروم.

در مسیر رفت، او نصفه‌ نیمه خواب است اما در راه برگشت خیلی غر می‌زند. حسابی به من فشار می‌آورد. چون من آدمی هستم که زندگی را راحت می‌گیرم، مثل هر یک از اهالی اصیل جزایر قناری. او پرانرژی‌تر است و زود استرس می‌گیرد. دوست دارد همه‌ چیز سریع‌تر پیش برود. ترکیب خوبی با هم می‌سازیم.»

2292353

پدری همچنین فاش می‌کند که دوست دارد اوقات فراغتش را به تماشای سریال، بازی‌های رومیزی، بازی‌های ویدیویی یا انجام برخی فعالیت‌های ورزشی بگذراند. او کاربر شبکه‌های اجتماعی هم هست: «بله، دوست دارم در شبکه‌های اجتماعی بگردم. تیک‌ تاک را خیلی زیاد می‌بینم. بیشتر ویدیوهای مربوط به فوتبال و ورزش را تماشا می‌کنم یا مثلاً ویدیوهایی از میمون‌هایی که با کوله‌ پشتی به مدرسه می‌روند. از این چیزها می‌بینم، ویدیوهای بامزه. خوش می‌گذرد.»

قهرمانی‌ها

از نظر کاملاً فوتبالی، این بازیکن بارسلونا اشتیاقش را برای عبور از دستاوردهای فصل گذشته پنهان نمی‌کند؛ فصلی که تیم قهرمان لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و سوپرجام شد. او می‌پذیرد: «اصلاً کار آسانی نخواهد بود اما امیدوارم بتوانیم سه‌گانه داخلی فصل گذشته را تکرار کنیم و لیگ قهرمانان را هم ببریم.» این بازیکن توضیح می‌دهد که در میان مدعیان قهرمانی لیگ قهرمانان، تیم‌هایی مانند پاری‌ سن‌ ژرمن، آرسنال، منچسترسیتی و رئال مادرید حضور دارند و همچنین می‌خواست عملکرد بسیار خوب اسپورتینگ لیسبون را هم برجسته کند.

پدری همچنین تمجید زیادی از فلیک به عمل می‌آورد. او توضیح می‌دهد که حضور این مربی از فصل گذشته به تیم شخصیتی آلمانی بخشیده و تاکید می‌کند که فلیک مربی‌ای بسیار خانواده‌ محور است. از سوی دیگر، این بازیکن علاقه‌اش به بازی دوباره در کنار مسی را پنهان نمی‌کند.

جام جهانی

پدری درباره تیم ملی جاه‌ طلبی بالایش را نشان می‌دهد. او صحبت کردن از اسپانیا به‌ عنوان یکی از مدعیان قهرمانی را اغراق‌ آمیز نمی‌داند، هرچند اذعان می‌کند که این هدف بسیار دشوار است. علاوه بر این، در اشاره به تعیین‌کننده‌ترین بازیکنان این تورنمنت بدون تعارف صحبت می‌کند: «امباپه، یامال، صلاح، هالند، رافینیا و خولیان آلوارز بهترین‌های جهان هستند. دوست دارم مقابل همه‌شان بازی کنم، به‌ جز یامال که هم‌تیمی خودمان است. به‌ خصوص هالند و صلاح، چون هنوز مقابل‌شان بازی نکرده‌ام.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار