کد: 223363803 دی 1404 ساعت 04:158.7K بازدید

پیشنهاد جذاب از سری آ به آنچلوتی کوچک رسید

باشگاه پیزا به دنبال همکاری با داویده آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید است.
پیشنهاد جذاب از سری آ به آنچلوتی کوچک رسید

به گزارش "ورزش سه"، گاتزتا دلو اسپورت خبر داده که پیزا در حال بررسی برکناری آلبرتو جیلاردینو از سمت سرمربیگری این تیم و استخدام داویده آنچلوتی، پسر کارلو آنچلوتی، است. پیزا در این فصل تنها یک پیروزی در رقابت‌های سری آ ایتالیا به دست آورده است و در رتبه نوزدهم جدول رده‌بندی این مسابقات قرار دارد.

به نوشته گاتزتا، گل دیرهنگام استفانو مورئو مقابل کالیاری در آخر هفته گذشته، هم از شکست جدید نراتزوری جلوگیری کرد و هم فعلاً مانع اخراج جیلاردینو شد اما به نظر می‌رسد این تصمیم صرفاً به تعویق افتاده باشد. این تیم تازه‌صعود کرده به سری آ در دیدار بعدی باید در خانه به مصاف یوونتوس برود و در صورت شکست، احتمالاً جیلاردینو از کار برکنار خواهد شد.

2292560

طبیعتاً نتایج ضعیف پیزا که شامل یک برد، هشت تساوی و هفت شکست در سری آ در رقابت‌های این فصل بوده دلیل اصلی است که مدیران این باشگاه را به فکر قطع همکاری با قهرمان جام جهانی ۲۰۰۶ ایتالیا انداخته است. شرایط آنها خوب نیست و این باشگاه قصد دارد در پنجره نقل‌ و انتقالات زمستانی در ماه ژانویه سال آینده میلادی بازیکنان جدیدی جذب کند.

اما این تصمیم با حضور یک سرمربی جدید همراه خواهد بود. داویده آنچلوتی اخیراً پس از پایان اولین فصل حضورش به‌ عنوان سرمربی یک تیم حرفه‌ای، از هدایت تیم برزیلی بوتافوگو برکنار شده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار