کد: 223368103 دی 1404 ساعت 08:0045.4K بازدید

برگی از تاریخ؛

کلاسیک‌ترین پیراهن دروازه‌بانی استقلال

شاید خیلی از علاقمندان کم سن و سال فوتبال، نام حجت خاکسار تهرانی را نشنیده باشند.
کلاسیک‌ترین پیراهن دروازه‌بانی استقلال

به گزارش ورزش سه، خاکسار تهرانی گلری بود که در نیمه اول دهه ۱۳۶۰ به عضویت استقلال درآمد و در بازی‌هایی نه چندان پراهمیت برای آبی‌ها به میدان رفت. او اغلب ذخیره ناصر حجازی بود که مهم‌ترین چهره تیم فوتبال استقلال در نیمه اول دهه ۱۳۶۰ است که در نهایت با حذف او فوتبال ایران به پایان رسید و او در هند و سپس بنگلادش دوره تازه‌ای را برای خود آغاز کرد‌.

خاکسار تهرانی یکی از گلرهایی است که ذخیره بودن ناصر حجازی را تجربه کرده است؛ دروازه‌بانی که در این عکس پیراهن معروف منقش به پیراهن کره جنوبی را بر تن دارد، پیراهنی که در اصل متعلق به ناصر حجازی است که در یکی از بازی‌های ملی از گلر حریف آن را دریافت کرده و در زمانی طولانی آن را بر تن می‌کرد.

2323754

سالها بعد از این رشید مظاهری، دروازه‌بان استقلال، برای یادبود نام حجازی، پیراهنی مشابه این پیراهن را بر تن کرد. مهدی رحمتی هم یک بار در فینال جام حذفی در مقابل شاهین بوشهر با این پیراهن به میدان رفته و مقابل حریف درخشیده بود تا این پیراهن گلری، کلاسیک‌ترین لباس گالری آبی‌ها در تاریخ باشد.

خاکسار تهرانی پس از حضور در استقلال به تیم دارایی پیوست و یکی دو فصلی در آنجا به بازی مشغول بود و مدتی بعد کشور سوئد را برای ادامه زندگی انتخاب کرد و از ایران مهاجرت کرد. از او سال‌هاست که خبری در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده و به همین دلیل هم از خاطره جمعی طرفداران فوتبال در ایران رفته رفته پاک شده است. با این حال برای او آرزوی سلامتی زیر گنبد نیلوفری داریم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار