کد: 223422805 دی 1404 ساعت 18:5719.7K بازدید

جباری به پرانگیزه‌ترین بازیکن مس بازی نداد

مهاجم گلزن مس، انگیزه زیادی داشت اما در دیدار مقابل پرسپولیس فرصت بازی پیدا نکرد.
جباری به پرانگیزه‌ترین بازیکن مس بازی نداد

به گزارش"ورزش سه"،دیدار امروز مس رفسنجان مقابل پرسپولیس با نتیجه یک بر صفر به سود مهمان به پایان رسید و شاگردان جباری با این شکست راهی تعطیلات نیم‌فصل شدند.

در نیمه اول مس دو سه موقعیت خوب برای گلزنی داشت اما نتوانست از آن‌ها استفاده کند و در ادامه پرسپولیس به گل رسید تا کار نارنجی‌پوشان سخت شود. در نیمه دوم، اخراج امیرحسین صدقی باعث شد تیم ده نفره ادامه بازی را دنبال کند و شرایط برای بازگشت به بازی بسیار دشوار شود. پیش از این، در دیدار حساس با سپاهان، صدقی نیز اخراج شده بود و همان باخت تلخ باعث تغییر سرمربی و ورود جباری به مس شد.

یکی از نکات بحث برانگیز این دیدار، عدم استفاده از مهدی شریفی بود؛ مهاجمی که در حال حاضر گلزن اصلی تیم به حساب می‌آید و انگیزه بالایی برای گلزنی مقابل پرسپولیس، تیم سابقش، داشت.

2324643

شریفی می‌توانست با تجربه و دوندگی بالای خود تحرک خط حمله را افزایش دهد و حتی از موقعیت‌های محدود، گلزنی کند، اما یک اخراج بدموقع مانع از حضور او در زمین شد. به نظر می‌رسد جباری به دلیل ده نفره شدن تیم و ریسک بالای اضافه شدن یک مهاجم و باز شدن فضاهای دفاعی، ترجیح داد با پلن دیگری به دنبال باز کردن دروازه پرسپولیس باشد.

حالا مس رفسنجان باید با این شکست به تعطیلات نیم‌فصل برود و شرایط تیم را بررسی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار