کد: 223459307 دی 1404 ساعت 12:5818.4K بازدید

حقمان خورده شده بود؛

توجیه عصبانی‌ترین بازیکن لیگ بعد از باخت

هافبک فجر سپاسی می‌گوید به این خاطر که دیده حق تیمش در چند بازی خورده شده عصبانی شده بود.
توجیه عصبانی‌ترین بازیکن لیگ بعد از باخت

به گزارش "ورزش سه"، باخت خانگی فجر سپاسی به فولاد خوزستان در هفته پایانی نیم فصل اول در شرایطی رقم خورد که گل برتری فولاد در واپسین لحظات اوقات تلف شده به ثمر رسید. این گل روی ضربه ایستگاهی زده شد که حسین نخودکار هافبک فجر آن را مرتکب شده بود و همین هم باعث شد او بعد از بازی، با عصبانیتی عجیب مقابل خبرنگاران حاضر شده و با بیان الفاظی باورنکردنی اعتراض خود را نشان دهد.

او گفته بود: "الان این باخت تقصیر من است، تقصیر هیچکس نیست. به قرآن، به خدا قسم از (...) کمترم اگر این صحنه پنالتی باشد."

به همین بهانه خبرنگار ما به سراغ این بازیکن رفت تا بیشتر از اوضاع و احوال او بعد از باخت جویا شود. نخودکار صحبتش را با دفاع از عملکرد فجر آغاز کرد:
«ما در اکثر بازی‌ها عملکرد قابل احترامی ارائه داده‌ایم و این موضوع مورد توجه سایر تیم‌ها نیز قرار گرفته است. بازی دیروز نیز از این قاعده مستثنی نبود و نتیجه آن عادلانه نبود. تیم ما فوتبال زیبا و منسجمی اجرا کرد، اما متأسفانه در دو صحنه، یک اوت دستی و یک ضربه ایستگاهی، گل خوردیم باعث شکست ما شد. امیدواریم در نیم فصل دوم با برنامه‌ریزی دقیق‌تر کادر فنی، این نقاط ضعف را برطرف کنیم.»

او در خصوص قضاوت داور نیز گفت:
«نه فقط داور این مسابقه، حتی در بازی با چادرملو که خطای مسعود ریگی را پنالتی گرفتند من به صحنه نزدیک بودم و دیدم که داور اشتباه کرد و حتی کارشناسان نیز پس از بازی بر این موضوع تأکید داشتند. ما در همه بازی‌های خانگی مسلط بودیم و آمار و فیلم بازی گواه این موضوع است، اما متأسفانه نتیجه را نگرفتیم.»

هافبک فجر از عملکرد خودش در این بازی اعلام رضایت کرد:
«به شخصه خوشحالم که پس از ورود به زمین در دقیقه ۸۰، توانستم مؤثر باشم و در ساخت پنالتی تیم نقش داشته باشم و پاس منجر به پنالتی را دادم اما آنچه مرا بیشتر ناراحت کرد، دریافت نکردن پاداش عملکرد تیم بود. صحنه خطای گرفته‌شده در دقایق پایانی، حتی در سطح لیگ نونهالان هم معمولا اعلام نمی‌شود و هیچ توجیه منطقی برای آن وجود ندارد. اینگونه تصمیمات سرنوشت یک تیم را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نخودکار عصبانیت شدید بعد از باخت را اینطور توجیه کرد:
«در دوران فوتبالم به ندرت این اندازه عصبانیت را تجربه کرده‌ام، تا جایی که پس از بازی حتی کنترل احساساتم دشوار بود و حتی سرم را به دیوار کوبیدم. این عصبانیت بیشتر به دلیل از دست دادن امتیازی بود که سزاوارش بودیم. احساس می‌کنم گاهی تیم ما در جایگاه مظلوم واقع می‌شود، اما ترجیح می‌دهم وارد این بحث نشوم.»

2325176

او درباره جایگاه فجر در نیم فصل اول هم گفت:
«خوشبختانه روند کلی تیم مثبت است. ما در بازی‌های اخیر پیشرفت داشته‌ایم که نشان از کیفیت تیم دارد. در نیم فصل اول با توجه به شرایط صعود از لیگ یک، کسب ۱۸ امتیاز قابل احترام است، هرچند می‌دانیم حداقل باید 25 امتیازی باشیم. تیم ما در بازی‌ها موقعیت‌های گل متعددی می‌سازد و این به بازیکنان بستگی دارد که بتوانند این فرصت‌ها را به گل تبدیل کنند.»

نخودکار در پایان گفت:
«از هواداران صمیمی فجرسپاسی صمیمانه سپاسگزارم. از اولین روز حضورم در شیراز که فصل پیش بود، محبت بی‌دریغ آنها را احساس کرده‌ام و خود را مدیون این عشق و حمایتشان می‌دانم. مردم شیراز میهمان‌نواز و خونگرم هستند و من ارادت ویژه‌ای به این شهر و هواداران وفادارش دارم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار