کد: 223589613 دی 1404 ساعت 16:4334.3K بازدید

فهرست بارسلونا: دو سورپرایز بزرگ برای دربی

هانسی فلیک برای تقابل با اسپانیول، دنی اولمو و پدری را دوباره در اختیار دارد.
فهرست بارسلونا: دو سورپرایز بزرگ برای دربی

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا سال ۲۰۲۶ را با یکی از مهم‌ترین، خاص‌ترین و احساسی‌ترین بازی‌های فصل آغاز می‌کند. آبی‌اناری‌ها در اولین دربی فصل در حالی مهمان اسپانیول هستند که این بازی تحت تأثیر بازگشت خوان گارسیا به کورنیا است؛ دروازه‌بانی که پس از نه فصل حضور در اسپانیول، حالا از دروازه بارسا دفاع می‌کند.

اسپانیول با انگیزه‌ای مضاعف و به دلیل فرم ورزشی ایده‌آل (پنج پیروزی متوالی در لالیگا، علی‌رغم حذف از جام حذفی به دست اتلتیکو بالئارس) به مصاف رقیب می‌رود. بارسا نیز با هدف بازیابی فرم خوب پایان سال ۲۰۲۵ و حفظ فاصله در صدر جدول قدم به این مسابقه می‌گذارد.

2327160

برای این دیدار بزرگ که پیش از سفر به عربستان برای سوپرجام برگزار می‌شود، هانسی فلیک طبق پیش‌بینی‌ها دنی اولمو و پدری را پس از دریافت چراغ سبز پزشکی در لیست قرار داده است. 

در این لیست تنها سه غایب دیده می‌شود: گاوی که همچنان در حال طی کردن مراحل بهبودی است، کریستنسن که به دلیل مصدومیت زانو تحت درمان محافظه‌کارانه قرار دارد و آرائوخو که با وجود تمرین با گروه، به گفته فلیک خودش زمان بازگشت را تعیین خواهد کرد.

لیست ۲۳ نفره هانسی فلیک برای دربی:
تراشتگن، بالده، کوبارسی، فران، پدری، لواندوفسکی، لامین یامال، رافینیا، خوان گارسیا، رشفورد، فرمین، کاسادو، جرارد مارتین، اولمو، فرنکی دی‌یونگ، برنال، کنده، اریک، شزنی، جوفره، درو، رونی و تامی.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
26اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار