کد: 223596314 دی 1404 ساعت 06:4523.3K بازدید

شوک به سری A: برادر سرمربی تیر خورد!

برادر فابیو پیساکانه، سرمربی تیم کالیاری، در جریان یک تیراندازی در شهر ناپل مجروح شده است.
شوک به سری A: برادر سرمربی تیر خورد!

به گزارش "ورزش سه"، این حادثه در فاصله شب جمعه تا بامداد شنبه، در محله «اسپانیش کوارتر» ناپل و در خارج از یک کسب‌وکار خانوادگی رخ داد. بر اساس گزارش‌ها، سه نفر در این حمله دخیل بوده‌اند که یکی از آن‌ها مسلح بوده است.

جانلوکا ۲۸ ساله، برادر پیساکانه، دو بار از ناحیه پای راست هدف گلوله قرار گرفت و به بیمارستان منتقل شد و تحت مداوا قرار گرفت. پزشکان تأیید کرده‌اند که جان او در خطر نیست.

پلیس ایتالیا تحقیقات خود را برای مشخص شدن انگیزه این تیراندازی آغاز کرده است. این حادثه مقابل کلابی که توسط خانواده پیساکانه اداره می‌شود، رخ داده است. گزارش‌های اولیه که از حمله به پدر سرمربی کالیاری نیز خبر می‌دادند، بعداً تکذیب شدند.

2327284

فابیو پیساکانه با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی به این اتفاق واکنش نشان داد و تلاش کرد هواداران و افکار عمومی را آرام کند. سرمربی کالیاری نوشت:«همان‌طور که چندین رسانه گزارش داده‌اند، برادرم شب گذشته در یک حمله دخیل بوده و بر اثر شلیک گلوله مجروح شده است. می‌خواهم همه را از وضعیت او مطمئن کنم: جانش در خطر نیست. او از ناحیه پا آسیب دیده و با توجه به اتفاقی که از سر گذرانده، حالش خوب است.»

پیساکانه همچنین از تمام کسانی که با ارسال پیام‌های حمایتی با خانواده‌اش ابراز همدردی کرده‌اند، تشکر کرد و این حادثه را شوکی بزرگ برای تمام اعضای خانواده توصیف کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار