کد: 223659116 دی 1404 ساعت 18:2619.1K بازدید

بازگشت جانی اوانز

کمک مربی جدید یونایتد مشخص شد

جانی اوانز در تقابل با برنلی، در کنار دارن فلچر روی نیمکت منچستریونایتد حضور خواهد داشت
کمک مربی جدید یونایتد مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، مربی موقت منچستریونایتد، دارن فلچر، قرار است هم‌تیمی سابق خود یعنی جانی اوانز را در کنار خود روی نیمکت داشته باشد.

دارن فلچر پس از اخراج روبن آموریم در صبح دوشنبه (که در پی تساوی مقابل لیدزیونایتد در آخر هفته رخ داد)، به عنوان مربی موقت منچستریونایتد منصوب شده است. این چهره ۴۱ ساله در سال‌های اخیر به عنوان دستیار فنی برای چندین سرمربی پیاپی در یونایتد خدمت کرده بود و تابستان گذشته هدایت تیم زیر ۱۸ سال باشگاه را بر عهده گرفت.

اکنون در حالی که فلچر خود را برای اولین بازی در قامت نفر اول نیمکت آماده می‌کند، بازگشت احتمالی اوانز به یونایتد در حال بررسی است. آن‌ها گزارش داده‌اند: احتمالاً جانی اوانز، هم‌تیمی سابق دارن فلچر در منچستریونایتد، فردا شب در بازی مقابل برنلی او را روی نیمکت همراهی خواهد کرد.

2328195

اوانز که اخیراً از سمت مسئول نظارت بر بازیکنان قرضی و رشد استعدادها کناره‌گیری کرده بود، به دلیل درک عمیقش از باشگاه مورد احترام است. گفته می‌شود در حالی که باشگاه در یک دوره گذار قرار دارد، به او فرصتی داده خواهد شد تا توانایی‌های خود را اثبات کند. این مدافع اهل ایرلند شمالی دو دوره حضور در یونایتد را تجربه کرده و در دوره اول خود چندین عنوان قهرمانی لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا را به دست آورده است؛ حضوری که می‌تواند تجربه مورد نیاز باشگاه برای خروج از وضعیت فعلی را فراهم کند.

یونایتد پس از بازی با برنلی، عصر یکشنبه در جام حذفی میزبان برایتون خواهد بود و سپس در ۱۷ ژانویه به مصاف رقیب همشهری خود، منچسترسیتی می‌رود. این مسابقات حتی با حضور اوانز در کنار فلچر، آزمون‌های سختی برای او خواهند بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
21اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار