کد: 223687418 دی 1404 ساعت 06:0017.4K بازدید

نویدکیا فرمان قهرمانی صادر کرد!

محرم نویدکیا سرمربی سپاهان در گفت‌وگو با برنامه فوتبال اعلام کرد اگر امسال با تیمش به قهرمانی لیگ نرسد، از جمع طلایی پوشان جدا خواهد شد.
نویدکیا فرمان قهرمانی صادر کرد!

به گزارش ورزش سه، این جمله مهم سرمربی سپاهان در این گفت‌وگوی تلویزیونی بود که وظیفه بازیکنان و مدیریت باشگاه را نیز در این قبال روشن می‌کند؛ همه باید در خدمت کادر فنی برای ادامه صدرنشینی و کسب عنوان قهرمانی باشند. به خصوص که با توجه به سه بازی خارج از خانه سپاهان مقابل سه مدعی بزرگ قهرمانی اهمیت تمرکز و خواست تیمی بیش از گذشته است.

نویدکیا که امسال جانشین ماتریس کارترون شده و پس از شروع ضعیف، تیمش را در حین بحران‌های کوچک و بزرگ سایر مدعیان به عنوان قهرمانی نیم‌فصل رساند از حاشیه امنی برای موفقیت قطعی برخوردار نیست و چه بسا برتری نیم‌فصل به چشم بر هم زدنی از بین برود.

با این حال او امیدوار است بازیکنان پیام وی را شنیده باشند و در دو جام باقیمانده تمام تلاششان را برای موفقیت او و تیمش انجام بدهند.

این حرکت محرم نویدکیا از آنجا اهمیت دارد که تیم خود را زیر فشار بیشتری قرار می‌دهد تا بازیکنان با رفتاری سنجیده‌تر تا آخر فصل هرطور شده پیش بروند و شکل رابطه آنها نیز اندکی حالت احساسی پیدا کند که شاید این موضوع در فوتبال ایران به جواب خوبی هم منتهی بشود.

2324988

سپاهان سالیان طولانی است که موفق نشده در لیگ فوتبال ایران عنوان قهرمانی را به دست بیاورد و امسال با تیم پر مهره و البته سرمربیگری نویدکیا می‌خواهد دوباره کمپینی را برای رسیدن به قهرمانی آغاز کند. عنوانی که از میان بازی‌های دشوار این تیم مقابل سه حریف رودررو و البته تیم‌های پایین‌تری که آنها نیز به دنبال توقف محرم هستند اتفاق خواهد افتاد.

نویدکیا قبلتر هم در موقعیت قهرمانی نیم‌فصل قرار داشته اما در نهایت نتوانسته با تیمش به عنوان قهرمانی پایان فصل برسد اما تجربه آن دوره از رقابت برای او تازه است و بنابراین نویدکیا با تمام تلاش، دانش فنی، مدیریت و آشنایی‌اش با شرایط کار در سپاهان به میدان آمده است.

البته شاید این اعلام جدایی احتمالی، مدیران سپاهان را هم به تکاپو بیندازد که هرچه زودتر موافقت او را برای آینده، چه در صورت قهرمانی و چه غیر از آن بگیرند. چه بسا ممکن است بعد از سپاهان در صورت کسب یک عنوان عالی در دو جام باقیمانده، محرم گزینه نیمکت تیم‌های دیگر هم باشد و بدین ترتیب از پیله خود به عنوان مربی که فقط در اصفهان موفق است بیرون بیاید. البته نام تو قبلاً در مقاطعی برای استقلال مطرح شده بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار