کد: 234705709 اسفند 1404 ساعت 03:003.3K بازدید

مدافع فجر: داور یک کیک با چند تمشک تقدیم استقلال کرد!

مدافع باتجربه فجرسپاسی در گفتگوی خود پس از دیدار مقابل استقلال به شدت از عملکرد حسن اکرمی انتقاد کرد.
مدافع فجر: داور یک کیک با چند تمشک تقدیم استقلال کرد!

به گزارش ورزش سه، مهران موسوی در میکسدزون ورزشگاه شهرقدس به خبرنگاران حاضر در آنجا گفت:« شاید اشتباه کنم اما به نظر من آقای اکرمی یک کیک درست کرد و چند تا تمشک روی آن گذاشت و تقدیم به استقلال کرد.»

او ادامه داد: «اخراج روی پای حسین شهابی که از نظر من محرز بود . این هفته آقای مرادی تشریف آوردند شیراز و برای ما کلاس داوری گذاشتند؛ امروز صحنه‌هایی اتفاق افتاد که در آن کلاس‌ آقای مرادی گفتند پنالتی است و به تغییر مسیر توپ پس از برخورد به مدافع اشاره کردند اما در عمل این اتفاق نیفتاد و نمی‌دانم چه باید بگویم. نمی‌دانم چرا نه آقای اکرمی و نه آقای کاظمی در اتاق VAR دقت لازم را نداشتند.»

او در پایان گفت: «واقعا داوری خیلی بد بود و هرچه بگویم کم است؛ هرچه هم بگوییم نهایتش می‌خواهند داور را محروم کنند اما داور قشنگ در نتیجه بازی امروز تاثیرگذار بود و موضوع بولد بازی امروز، داوری بود؛ نه هیچ چیز دیگری.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار