کد: 223735222 دی 1404 ساعت 18:2671.7K بازدید

جلسه آلومینیوم با هافبک جدید؛

توافق باقری با باشگاه جدید

هافبک جدا شده پیکان احتمالا در نیم‌فصل راهی آلومینیوم اراک می‌شود.
توافق باقری با باشگاه جدید

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک در نقل و انتقالات زمستانی هنوز بازیکن جدیدی را رونمایی نکرده، اما روند مثبتی در مذاکره با برخی نفرات مدنظرش داشته که منصور باقری یکی از این بازیکنان به شمار می‌رود و گفت‌وگو با این بازیکن سابق پیکان صورت گرفته است.

منصور باقری که در دور رفت لیگ برتر 14 بازی برای پیکان انجام داد و عملکرد موثری در میانه زمین و همچنین خط دفاعی برای خودروسازان داشت، تصمیم به جدایی از این باشگاه در نقل و انتقالات زمستانی گرفت و احتمالا آلومینیوم اراک را انتخاب می‌کند.

این بازیکن که در پیکان هم زیر نظر سید مجتبی حسینی کار کرده و پس از آن یک رفت و برگشت هم از نساجی به جمع خودروسازان داشت، ممکن است دوباره به جمع شاگردان این سرمربی اضافه شود و پیراهن آلومینیوم اراک را بر تن کند.

باقری که در تابستان گذشته پس از یک سال و نیم به پیکان بازگشت، شرایط را برای ادامه حضور در این تیم فراهم ندید و پس از فسخ قرارداد، بعید نیست به زودی با آلومینیوم اراک قرارداد امضاء کند و شاگرد حسینی شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
16اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار