
به گزارش "ورزش سه"، استقلال گنبد تا اینجای فصل لیگ برتر والیبال نتوانسته انتظارات هواداران خود را برآورده کند. این تیم با شکستهای سریالی در قعر جدول قرار گرفته و با این روند شانسی برای بقا در لیگ ندارد مگر اینکه چیزی شبیه به معجزه برای این تیم رخ دهد.
قرار بود استقلال در هفته دوازدهم رقابتهای لیگ برتر والیبال ایران به مصاف طبیعت برود. جدالی که یک نبرد شش امتیازی محسوب میشد. طبیعت با یک برد بیشتر نسبت به استقلال در رده یازدهم جدول قرار گرفته و به همین خاطر نتیجه این مسابقه میتوانست در معادلات پایین جدول تعیینکننده باشد.
حالا این بازی سرنوشتساز استقلال به زمان دیگری موکول شده است و این تیم در نخستین بازی پیش روی خود باید در بازی هفته چهاردهم به مصاف تیم صدرنشین و آماده شهداب یزد برود. دیداری که استقلال روی کاغذ شانس خیلی بالایی برای پیروزی در آن ندارد اما هواداران گنبدی امیدوار هستند تیمشان با خلق یک شگفتی بزرگ شروعی رویایی و امیدوارکننده را در تیم فصل دوم رقم بزند.