کد: 223866830 دی 1404 ساعت 06:0019.7K بازدید

نامه هافبک گابنی: تکلیفم را روشن کنید

اندونگ دوباره از استقلالی‌ها شاکی شد!

هافبک گابنی استقلال طی نامه‌ای رسمی به این باشگاه خواهان تعیین تکلیف خود در اسرع وقت شده است.
اندونگ دوباره از استقلالی‌ها شاکی شد!

به گزارش "ورزش سه"، دیدیه اندونگ هافبک استقلال که چندی قبل قراردادش را به صورت یک طرفه فسخ کرده بود، با شرایط عجیبی رو به رو شده است؛ بعد از کوتاه آمدن اندونگ از مواضع خود و بازگشت به تمرینات استقلال ، فدراسیون فوتبال طی نامه ای رسمی به سازمان لیگ اعلام کرد که فسخ قرارداد اندونگ قانونی است و او در صورتی می‌تواند به ترکیب استقلال برگردد که قرارداد جدیدی را به ثبت برساند که این مسئله هم با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی استقلال چنین امری امکان پذیر نیست.

به این ترتیب فدراسیون فوتبال رسما اعلام کرده که اندونگ حق بازی برای استقلال در فصل جاری را ندارد و همین مسئله باعث شده تا ریکاردو ساپینتو در تمرینات و مسابقات از این هافبک گابنی استفاده نکند.

در شرایطی که مسئولان استقلال امیدوار هستند با استناد به برخی بندهای فیفا این مسئله را برطرف کنند، اندونگ از بلاتکلیفی خود شاکی شده و در این خصوص اقدام رسمی کرده است.

2256471

هافبک گابنی که از حدود دو هفته پیش منتظر تحقق وعده‌‌های مسئولان باشگاه استقلال برای حل مشکل خود برای بازی کردن شده، با ارسال یک نامه رسمی به باشگاه استقلال خواهان تعیین تکلیف خودش شده است. اندونگ در این نامه ذکر کرده که باشگاه باید هرچه سریع‌تر تکلیف او را مشخص کندو در  غیر اینصورت او مجبور به ترک ایران و پایان همکاری اش با استقلال خواهد شد.

باید دید واکنش مسئولان باشگاه استقلال به این هشدار اندونگ چیست و چه اتفاقات جدیدی درباره هافبک گابنی رخ خواهد داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار