
به گزارش "ورزش سه"، فرزین معاملهگری مثل دو مسابقه گذشته تیم المپیک ایران، امروز هم در ترکیب دیدار مقابل لبنان قرار گرفت و در قلب خط دفاعی به میدان رفت که در کنار دو نجات دروازه، دو بار هم نزدیک بود گلزنی کند که یک ضربه او به تیرک اصابت کرد.
معاملهگری که در دو بازی گذشته تیم امید ایران مقابل کره جنوبی و ازبکستان 90 دقیقه در زمین بود، امروز هم برابر لبنان به طور کامل در زمین حضور داشت و نزدیک بود گل اول بازی را هم به ثمر رساند.
مدافع چپپای شمسآذر که تبدیل به گزینه نقل و انتقالاتی پرسپولیس هم شده، در دقیقه 38 نزدیک بود روی ارسال حمیدرضا ضرونی از کرنر، با ضربه سر گلزنی کند که ضربه سر او به تیرک افقی اصابت کرد و تبدیل به گل نشد.

فرزین میتوانست در این لحظه با باز کردن دروازه لبنان، تیم امید ایران را یک بر صفر جلو بیاندازد که ضربه او با بدشانسی به تیرک خورد و در ادامه بازی هم ایران نتوانست گلزنی کند تا این بازی حساس را بدون گل و امتیاز تمام کند.